ZLOT - UWAGA MAM ZŁE WIEŚCI:(( - żarcik oczywiście ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie, niestety mam złe wieści co do zlotu. Nie wiem czy Zax też o tym wie, czy został już poinformowany przez odpowiednich ludzi, ja w każdym razie wiem to ze źródeł nieoficjalnych, a konkretnie od moich kolegów z klubu Forda Focusa (z racji tego że mamy obecnie Focusa, wraz z ojcem należymy do klubu Focusa).

Otóż Panowie najprawdopodobniej zlot się NIE BĘDZIE mógł odbyć . Koledzy z klubu Focusa z regionu wielkopolskiego mówili mi, że kiedyś robili tam zlot i waronki sanitarne były fatalne - w domkach był grzyb, wilgoć i inne takie. W każdym bądź razie byli bardzo niezadowoleni i oburzeni.

Ostatnio usłyszałem że podobno ten ośrodek w Mikorzynie naszła kontrola i faktycznie ośrodek ten stracił koncesję i jeszcze w tym miesiącu będą musieli go zamknąć. Także nie wiem czy zlot się w ogóle odbędzie, a jeżeli tak, to proponuję poszukać innego ośrodka. Bo ten obecnie zaklepany jest niepewny - nie wiadomo czy do zlotu go zlikwidują czy jeszcze zdążymy się załapać. A swoją drogą to chyba nie chcecie mieć zlotu w jakichś zagrzybiałych domkach??

No właśnie, a przede wszystkim, Zax, czy Tobie już coś wiadomo na ten temat? Czy zatajono przed Tobą informację, licząc na to że zlot dojdzie tam do skutku? Kiedy ostatnio byłeś w tym ośrodku?

W każdym razie powiem jedno: cała sytuacja jest oburzająca, bo ośrodek wiedząc o tym że w końcówce kwietnia może już nie funkcjonować, powinien nie przyjmować rezerwacji, tylko powiedzieć jaka jest sytuacja, a nie oszukiwać ludzi licząc na swoje korzyści.

I mam też pytanie do rady - co robicie w tej sytuacji? Przekładacie termin czy szukacie innego ośrodka czy w tym samym ośrodku licząc że jednak do czasu zlotu nie zostanie zlikwidowany??

Napewno wszyscy się na to nabiorą

Dobre
Tylko niedopracowane

Ja się nabrałem i wk...

Dobre panie dobre

Ej, Miły - normalnie kop w dupe to mało. Wiadomo, że jest 1 kwietnia ale akurat w kwesti zlotu to bym takich jaj nie robił.
Wnisokuje o upomnienie Miłego przez Rade.

Miły, we wszystkim należy zachowywać umiar, w primaaprilisowych dowcipach również

PS. ja też, w pierwszym momencie, się dałem nabrać i totalnie się wqr..łem

Oj dajcie mu spokój - wkurzacie się, bo daliście się nabrać

Dobre... brzmi całkiem realistycznie i gdyby nie odpowiedzi przedmówców pewnie też bym się dał na to nabrać .
Pozdrawiam

MArny dowcip MIły. zwłaszcza że niektórzy żadko czytający forum mogli w to uwierzyć. czasami należy się zastanowić, zanim się coś napisze.

Cytat:
2005-04-01 14:46:55, Bartek-Lodz pisze:
Ej, Miły - normalnie kop w dupe to mało. Wiadomo, że jest 1 kwietnia ale akurat w kwesti zlotu to bym takich jaj nie robił. Wnisokuje o upomnienie Miłego przez Rade.

Cytat:
Miły, we wszystkim należy zachowywać umiar, w primaaprilisowych dowcipach również

PS. ja też, w pierwszym momencie, się dałem nabrać i totalnie się wqr..łem

Gratuluję ciężkiego poczucia humoru.
Wiadomo, że 1.4 jest takim dniem gdzie każda ściema (pod waronkiem że nie obraża nikogo) jest dozwolona. Oooo przepraszam, faktycznie mój żart primaaprilisowy nie powinien mieć miejsca, bo były tam nieprawdziwe informacje na temat tego ośrodka.
Ja tylko mam nadzieję, że Zax nie zadzwonił do ośrodka, żeby ich opierdylić tudzież odwołać zlot. Wtedy dopiero by były jaja.

A swoją drogą jak mówiłem każdy żart na 1.4 jest dobry, pod warunkiem że zostanie wymyślony z pojęciem i się uda. Ja dziś powiedziałem swojej mamie, że rzekomo uzależniłem się od papierosów (prawie by zawału dostała, bo dopiero później kapneła się że to prima aprilis), a mój kolega z klasy wkręcił swoim rodzicom, że został ojcem . W lokalnej bydgoskiej gazecie "Express Bydgoski" napisali, że każdy kto waży ponad 90 kilo będzie płacił o 30 gr więcej za jazdę autobusem, a w autobusie będą montowali wagi i będą to sprawdzać kanary. Także ja nic złego nie widzę w żartach primaaprilisowych, nie wiem czemu niektórzy tak się burzą. Trzeba wziąć poprawkę na to że w ten dzień można usłyszeć różne nieprawdziwe informacje i tyle.

Co się czepiacie się Miłego. Poczucie humoru trza mieć .
Wg mnie to dobry dowcip ; ja się prawie nabrałem
A prawdopodobieństwo, ze akurat zajrzał na chwilę (zanim wątek się rozwinął) na Forum ktoś, kto już nigdy więcej przed planowanym zlotem nie zajrzy tu z powrotem i nie będzie simiał kontaktu z innymi Klubowiczami i z tego właśnie powodu nie przyjedzie jest... że tak powiem... pomijalnie małe (jeśli mamy takiego pechowca w Klubie, to... nooo... moze lepiej żeby nie przyjeżdżał na Zlot i nie przynosił nam pecha ).

[ wiadomość edytowana przez: Mariusznia dnia 2005-04-01 16:51:45 ]

Nie przesadzajcie... jakie upomnienie ?? Przeciez pisze wyjasnienie, wiec nie wiem w czym problem.

MArio, poczucie humoru chyba mam... tak mi się przynajmniej wydaje. po prostu uważam ten dowcip za nietrafiony.

ja tam nie mam pretensji do Milego.
jego zart byl calkiem przekonujacy. Na pewno bardziuej realistyczny niz te przeglady.

ale kopa w du* i taki Milemu dam hehehehhehe

Miły!! Przez Ciebie sie zdenerwowalem! Ty zartownisiu!

wychodzi na to ze MILY nie jest taki calkiem MILY jakby sie wydawalo

Moim zdaniem dobry zart

hehe ja sie nie nabrałem bo znam ten osrodek od małego.....
ale wy hehe - nie......
dobry zart...tylko prosze zeby od jutra modertorzy wstawili przy temacie info ze to był żart...
zeby nie wprowadzać zamieszania........

a zart dobry.... ::

edit - Zaxiu, a czego sam tego nie zrobiłeś?

[ wiadomość edytowana przez: andrzej_krakow dnia 2005-04-02 01:04:13 ]
[ powód edycji: skończył się prima aprilis ]

mam propozycję dla Miłego,niech zamiast z nudów pisać bzdury jedzie i sprząta....