| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-09-21 01:50:47 Kurw#$ jego jeb@#@ mać!!!!. Może dla Was to normalne ale....miałem Nexię...stałem kiedyś w kolejce na myjnię gdzieś 3 metry obok stał kasztan....nagle zerwał się wicher i "Nokia" została wręcz zbombardowana gradem kasztanów /ze 20 "dołów było na karoserii/ Jak kupiłem Esperaczka to non stop na noc był garażowany....kiedyś wróciłem strasznie zmordowany w nocy i postawiłęm autko przed domem na ulicy...stoi tam normalnie ze 20 aut, stoją też kasztany i nic się nie działo....ale akurat tej jesiennej nocy...zaczął padać ulewny deszcz i przyplątała się burza!!....na Espero znalazłem rano kilka kasztanów i ....kilkanaście "dołów"na nadwoziu!!! Od tego czasu nie stawałem nigdy bliżej niż 15 m od drzewa kasztanowego....po lakierze to już wogóle Bardzo się staram uważać.....te skurwys...ny KASZTANY i tak mnie dopadły!!! |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-09-21 01:54:29 Bardzo mi przykro, to faktycznie chyba jakieś fatum A tak na oko, dach da się "klepnąć" spowrotem, tak by nie było śladu??? |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-09-21 02:08:03 Klepnąć z powrotem się raczej nie da bo kasztany walą punktowo!!-powstaje wgniecenie na małej powierzchi ale DOSKONALE WIDOCZNE i wystarczająco głębokie żeby wkurwiać jak się nawet tylko błyśnie okiem na to miejsce!!! Jakby walnęło coś większego to znam przypadki, że wytarczyło klepnięcie od wewnątrz z otwartej dłoni i blacha wracała do stanu "0"....tu niestety taka akcja nie wchodzi w rachubę |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-09-21 02:26:34 Znam to Cała maska + błotniki = ser... |
Sergiusz- Espero 1.8 CD+LPG Sosnowiec | 2003-09-21 09:14:39 Bogdan zorganizujemy w sobote przejazd z transparentami "PRECZ Z KASZTANOWCAMI"przez katowice może to cos pomoze i w koncu je powicinaja zeby mozna bylo spokojnie jezdzic i spac A tak powaznie to ci wspolczuje taki sliczny lakierek i zniszczony przez takie glupstwo. Tylko sie nie zalamuj jakos to bedzie!!!! Trzymaj sie !!!! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-09-21 11:12:40 Tak sobie myślę, czy przypadkiem tego szkodnika który "kileruje" od 2 lat kasztany nie wpuścił do Polski jakiś śmiertelny ich przeciwnik, który też doświadczył na aucie "kasztanobicia".....cosik słabo mu to idzie bo mimo wszystko drzewa owocują i walą po autach!!.. |
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2003-09-21 11:59:41
Kiedys ogladalem w TV jak pan podchodzil z urzadzeniem do auta, przysysal sie do wgniecenia i "wyciagal" blache, np takie wglebienia, ktore zostaja na klapie bagaznika po palcach. Moze za czyms takim sie rozejzyj? |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-09-21 18:17:01
Morał z tego??-UWAGA NA KASZTANOWCE bo tam siadają oreły i inne "sracze"!! A poważna informacja: Burmistrz miasta Mikołów /woj.Śląskie/ na tablicy ogłoszeń urzędu miasta chwalił się podziałem budżetu rocznego- jedną z pozycji była forsa na walkę z moim przyjacielem SZROTÓWKA KASZTANOWCOWIACZKA Panowie!!-to najprawdziwsza fachowa nazwa!-aż sobie ją odpisałem na kartce!! |
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2003-09-21 18:19:11 Wiecej niestety nic nie wiem, moze tyle ze bylo to w jakims Polskim motoryzacyjnym programie kilka lat temu i nie byl to prototyp a juz "normalnie" dzialajace urzadzenie w zakladzie napraw blacharskich. |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-09-21 18:24:59 Co do "odsysaczki" wgniotków też słyszałem ale nie zdarzyło mi się nikogo takiego spotkać /szukałem przez 2 lata/...natomiast dostałem namiary na magika, który robi takie rzeczy w jakiś inny sposób /takimi dziwnymi narzędzioma i....młoteczkiem/....."robił" mi właśnie Espero po akcji "kasztany 2001"...w niektórych miejscach doły zniknęły bez śladu a w kilku pozostały tylko delikatne punkciki ! Za 16 punktów+ wgniecenie na błotniku /ktoś czymś pierdo...ął/ i na drzwiach /odpadła deska z płotu |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-09-21 20:39:34 Właśnie w Wawie też mamy magika od naprawy drobnych wgnieceń, bez potrzeby późniejszego ich lakierowania, tyle że... gdzieś wsiałem do Niego dane kontaktowe Zły jestem na siebie, ponieważ sam mam 2 niewielkie wgniecenia na błotniku po tubkach z silikonem |
Klucho kia cee'd 1.6 crdi Lublin | 2003-09-21 21:02:10 a propos sraluchow to bardzo mi sie podoba takie rozwiazanie http://62.233.195.66/images/final_bird.mpg
moze ktos by tak wdrozyl to w naszych esperasach ?? |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-09-21 21:06:51 Buahahahahahahahahahahahahahahahaha Nam by maska pękła Pozdro. |
sahel Espero 1.8 Warszawa | 2003-09-21 23:16:03 po ostatnich incydentach dochodzę do wniosku, że ważne to co jest w aucie, a nie to co na zewnątrz. Chociaż żal dupę ściska jak coś się z autem dzieje. |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2003-09-22 05:12:14 Święte słowa Sahel!!! Bo można się zadręczyć, wgnieceniami, odpryskami, ryskami.... A jak mój kolega mawia: "but!, but!" |