SuperOes Radom 14.05.2011

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po kilku latach przerwy Automobilklub Radomski powraca do organizowania rajdów dla amatorów. Szczerze mówiąc to trudno imprezę polecić, nawet osoby organizatorów się zmieniły. Jazdy odbywać się będą na Torze Kartingowym - Widok toru google mapy, więć jak ktoś lubi gładki jak stół asfalt...

Jak oglądałem wyniki, to delikatnie mówiąc frekwencja była gorzej niż niska. Nie ma się jednak co dziwić, że był tak słaby response zainteresowanych, skoro przez ostatnie dwa lata nic się nie działo w AK radomskim.

Z drugiej strony polatać po torze za tak śmieszne pieniądze to nie jest taki zły pomysł.

Cytat:
2011-05-17 15:26:12, eFeSOwiec pisze:
Jak oglądałem wyniki, to delikatnie mówiąc frekwencja była gorzej niż niska. Nie ma się jednak co dziwić, że był tak słaby response zainteresowanych, skoro przez ostatnie dwa lata nic się nie działo w AK radomskim. Z drugiej strony polatać po torze za tak śmieszne pieniądze to nie jest taki zły pomysł.

Biorąc pod uwagę kompletny brak reklamy (pomijając plakaty na przystankach autobusowych w Radomiu), termin identyczny z kilkoma imprezami w okolicy frekwencja całkiem niezła.

60pln to wcale nie to mało w porównaniu do SuperOES-u w Kielcach za 100pln.

Osobiście mam nadzieję, że coś się w Radomiu zacznie znowu kręcić.

Jasne, ale Kielce to jednak coś więcej niż Radom, więc myślę, że i wyższa cena tam jest uzasadniona.

o imprezie dowiedziałem się tylko dzięki Tobie Niestety szwagier zaspał na imprezę i nici wyszły z ganiania Legacem po torze.

Kiedyś to się coś działo w radomiu, oby to się zmieniło. wiesz może kiedy będzie kolejny superoes?

Z tego co wyczytałem w regulaminie, to na ten rok AR planuje aż 3 Superoesy. Oby tylko prezesi się nie przestraszyli słabej frekwencji i nie odwołali pozostałych dwóch. Naprawdę niewiele potrzeba, aby w Radomiu odbywały się cyklicznie ciekawe imprezy dla nie tylko amatorów.

Kielecki SuperOes to mocna konkurencja, co nie oznacza, współistnienia tych dwóch imprez. A raczej mogą się one nieźle uzupełniać, ze względu na odmienny charakter.

Jeździłeś kiedyś w Radomiu? Ja kilka opon zużyłem

A ja sie zastanawiam jak tam z torem w Pionkach, plany jakieś były Saleta nawet był śmieszny wywiad ( co się uśmiałem to szok) a dalej nic... Ktoś z okolic coś wie ?

Cytat:
2011-05-17 22:49:31, faownik81 pisze:
A ja sie zastanawiam jak tam z torem w Pionkach, plany jakieś były Saleta nawet był śmieszny wywiad ( co się uśmiałem to szok) a dalej nic... Ktoś z okolic coś wie ?

W tamte wakacje sporo się kręciłem po Pionkach, jakoś nie widziałem, żeby tor budowali.

W 2007 roku jeździliśmy regularnie, w 2008 już troszkę rzadziej.

Może się znajdziesz na fotkach?

Wiśniowy Mercedes 190 w "barwach" Zeszuta Sport

Auto aktualnie jest na sprzedaż

Cytat:
2011-05-18 12:28:52, eFeSOwiec pisze:
Wiśniowy Mercedes 190 w "barwach" Zeszuta Sport Auto aktualnie jest na sprzedaż

Znam.

190E 2.5-16. Po co takie auto sprzedawać?

[ wiadomość edytowana przez: szymon1977 dnia 2011-05-18 23:45:41 ]

Cytat:
2011-05-18 23:44:45, szymon1977 pisze:
Znam. 190E 2.5-16. Po co takie auto sprzedawać? [ wiadomość edytowana przez: szymon1977 dnia 2011-05-18 23:45:41 ]

Na co dzień jeździ się innymi autami a do KJSów jest Legac Turbo, więc auto stoi i stoi.