Foty 126 Fsm Rally Team(poszukuje)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam zdjęć tych mauszków z teamu fabr., bo mam zamiar swojego tak pomalować - na biało z niebieskimi pasami po bokach. Niestety szukalem b.dluuuuuuuuuugo i znalazłem tylko pare fotek niewyrażnych, albo z takich ujęć, że nie widać najważniejszego...

Pomocy
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc!

proponuje zakupić pisemko WRC jest w nim wszystko o malcach z OBRu...
w ogóle bardzo fajny artykuł..
szkoda ze zdjęcia czarno-białe...

Devilmick, a w aktualnym numerze są? Na luty? Jeśli tak, to mam nadzieje, że jeszcze dostane... Szkoda, że czarno-białe, bo chciałbym wiedzieć jaki odcień tego niebieskiego jest... Ale kupie na pewno. A czy miałby ktoś jakiś link, albo może na kompie takie fotki? To wtedy prosiłbym na maila.

THX!
Pozdrawiam

też się noszę z takim zamiarem, ale w tym roku chyba nie uda mi się przemalować maluszka na biało posłałem ci na maila fotkę kolorową (widać na niej dwa rodzaje obr'owskich maluszków - biało niebieskie i takie jakby beżowe). nie mam natomiast foty od tyłu

to ja tez poproszę widynku o te zdjęcia

Cytat:
2004-02-15 14:58:47, Poochaty pisze:
to ja tez poproszę widynku o te zdjęcia

ja też bym prosił,
a co do WRC to jest to numer z LUTEGO !!

wrzućcie te foty na forum i niech ludzie ogladają...bo będzie każdy pisał że chce maila..a tak problem z głowy..
Fotki czarnobiałe sa w temacie fortiego o maluchach II grupy...

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2004-02-15 16:50:35 ]

to jest jedna fotka i ogólnodostępna, znajduje się m.in. na stronie RMC....nie żaden rarytas

Witam!
"Fabryka" to te dwa niebiesko-białe, tez żółtek na pierwszym planie to prawdopodobnie autko Makówki z sezonu w którym zdobył Mistrza Polski, chyba 84 albo 85 rok, ale głowy nie dam.
Pozdrawiam

Devilmick bylem dzisiaj w paru miejscach i... Jakby to ująć. Nie mają takiego pisma wogoole Zobacze jeszcze jutro w kiosku Ruchu, ale nie wiem czy dostane Czy mógłbyś skana zrobić? I wrzucić na forum??

Nie wiem czy to o to chodzi http://atena.polhost.pl/~wrc/wrc/ bo tutaj też są jakieś rajdowe maluchy.

A Tutaj jest cały wątek

Te skany już mam. I to zdjęcie od widynka. Ale gdyby ktoś miał jakieś inne jeszcze (może jakieś unikatowe )... Z tych zdjęć widać raczej te autka od przodu. Jakby ktoś miał foto jako one od tyłu wyglądają - to było by super!

to jest dokładnie ten skan

Cytat:
tez żółtek na pierwszym planie to prawdopodobnie autko Makówki z sezonu w którym zdobył Mistrza Polski, chyba 84 albo 85 rok, ale głowy nie dam

A 4 w kolejnosci do kogo nalezal? a za nim z kolei co stoi?

Spawn, a w ucho nie chcesz? A tak na marginesie to się HAMUJE a nie chamuje ośle...
Pozdro

Cytat:
A tak na marginesie to się HAMUJE a nie chamuje ośle

ortografia nigdy nie byla moja mocna strona, ale u nas to rodzinne

jesili ktoś chce jakieś informacje niech przyjedzie do automobilklubu jego jest tor w słomczynie, jego siedzima lezy na ul. Żytnia 46, 01-198 Warszawa w poniedziałki odbywaja sie tam spotkania sekcji młodych prowadzi je SZAYA (ktoś napewno go kojarzy) jesili ktoś chce niechprzyjedzie a i zapraszam a strone o szayowozach jest to tani odpowiednik rallycrosu!!!!! http://www.rallycross.com.pl/kjs/