Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-12-30 12:42:52 |
![]() Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-12-30 12:50:35
no wiesz - plany mamy ambitne ale bez przesady ![]() ![]() ![]() |
TROLL SYMPATYCZNY GOŚĆ BMW 525 TDS kombi, ... Sz-n | 2003-12-30 15:47:09 Wstyd to mało powiedziane.............
Szczególnie, że twórcami są panowie z Microsoftu. W S T Y D |
![]() magik vw golf mk2 Dąbrowa Górnicza | 2003-12-30 15:59:35 wstydzić się powinni twórcy tej encyklopedii, a nie my.
szkoda, że tylko my (jako szczególnie zainteresowani) o tym wiemy... ![]() |
![]() -VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2003-12-30 16:19:50
A moze to zemsta za jedna z pierwszych pozycji w nielegalnym kopiowaniu ich oprogramowania jaka nasz kraj posiada ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2003-12-30 16:25:22 No coz... faktycznie tworcy encyklopedii sie nie popisali, ale z drugiej strony chyba nie mamy sie na przyklad o co obrazac jak chodzi o stwierdzenie, ze 1/3 Polakow to rolnicy - przeciez Polska jest de facto krajem rolniczo-przemyslowym i rolnictwo jest wazna czescia naszej gospodarki - to chyba nie jest ponizajace ![]() ![]() |
![]() magik vw golf mk2 Dąbrowa Górnicza | 2003-12-30 16:29:03 no, ale pod takim zdjęciem taki podpis...!!!???
co prawda nie mieszkam na wsi, ale przecież rolnictwo jest u nas bardziej zaawansowane niż na tym zdjęciu (traktory, kombajny itp.). a i domy są inne. nie mam na myśli pojedynczych przypadków... |
![]() Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2003-12-31 00:44:59 Prawda bywa dużo okrutniejsza gdy się zagląda do polskich umysłów ![]() |
![]() AndrzejM ŁADZIARZ Citroen Xsara Picasso Dąbrowa Górnicza | 2004-01-02 22:52:44 Mnie trochę zabolało , co oni q..wa sobie myślą? ![]() Czy wszyscy amerykanie latają statkami kosmicznymi ? Po tych zdjeciach powinnu nam przysłac jakąś pomoc !!! Pozdrawki |
![]() Lewy_lowicz SYMPATYCZNY GOŚĆ Łowicz | 2004-01-03 09:11:21 Hehehe ![]() Jednak baranów nigdzie nie brakuje. A swoją drogą, moja koleżanka była rok w texasie, jeszcze jak byliśmy w liceum. Ona wyjechała w 2 klasie, wróciła w 3 z maturą usa, którą akceptowali w Polsce. ![]() ![]() ![]() Jak opowiadała, co ludzie przed maturą tam kują to mnie boleści ogarnęły w brzuchu od śmiechu. A mianowicie: -zrobiła 2 lata w rok, ponieważ jak udowodniła na matematyce, że w 2 klasie ona umie badać (częściowo) przebieg zmienności funkcji oraz trudne dziwałania na ułamkach zwykłych i dziesiętnych, to uznali ją za omnibusa; w związku z tym wogóle miała spokój -u nich nie było takiej matury (egzaminu), zaliczenie tego czegoś dostawało się na podstawie zebranych punktów z kilku wybieranych przez uczniów przedmiotów -w zasadzie podczas "zwykłego" robienia 2 lat w jeden rok czyli eksternistycznie dowiedziała się, że właściwie to ona już z urzędu tą maturę ma, bo jest chlubą ich szkoły ![]() To sobie użyłem ![]() Ps. Zaznaczam, że to info sprzed 9 lat. |
![]() Cana Łada 110 Dąbrowa Górnicza | 2004-01-03 10:49:32 eh... wiedziałam ze polaków postrzegają jako idiotów, złodzieji, biedaków, ale obraz "polaka rolnika" to dla mnie całkowita nowinka ![]() ![]() |
![]() -VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2004-01-03 14:17:45 Ja natomiast znam historie gdzie polka pracowala jako sprzataczka u jakiejs rodziny i nagle dramat zepsul sie telewizor nie chce sie wlaczyc nic nie dziala a ta babunia mowi "spokojnie zaraz cos poradzimy" wyszla do sklepu/sklepiku i kupila baterie do pilota wymienila baterie i cud tv dziala ....podobno nie mogli wyjsc z podziwu ze kobieta taki wiek i zna sie na sprzecie baa na jak to okreslili elektronice.
A co do matury i poziomu ich wiedzy w lo to tez o czyms takim slyszalem koles pojechal z mego osiedla to usiadl pierwszy dzien w klasie okazalo sie ze niespodziewana kartkowke z matmy robi kobieta. Wiecie chlopak caly w nerwach ale dostal zagadnienia patrzy dzielenie mnozenie ulamkow (przypominam ze to liceum) oczy mu wylazly zrobil to w kilkanascie sekund odnosi kartke klasa zbaraniala ze juz skonczyl. Nauczycielka ochrzaniala pozniej klase ze koles nie przerabial materialu z nimi a zrobil na 6 a klasa same 3 i 2 (tylko ze wiecie oni tam literkami to oznaczaja ;]) tez mial luzy przez cala bude ale coz w publicznych to ucza liczyc do 10 ale prywatne szkoly maja naprawde ciezki program ![]() |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-01-03 22:55:49 szkoda slow. generalnie robie ogrooooooooomne PRYK w strone USA. ![]() niech mnie caluja gleboko. |
![]() sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-01-06 16:08:53 Witam
Microsoft przegiał, nie pierwszy raz niestety. ale mi ostatnio przykro skojarzyło się cos innego, z reguły nie oglądam takich programów, ale ogladałem ( z musu niejako, z moja kobietą ![]() ![]() ano idiotę Wojewódzkiego, który opowiada na cały świat niezrozumiałe dla innych dowcipy o Samoobronie, wręcza butelki wódki, obraża innych, zarówno sedziów jak i wykonawców, pachnie to polskimi komleksami, sory, ale ten idiota reprezentuje nas wszystkich, więc szkoda ze nie znaleziono kogos dowcipniejszego, taktowniejszego i ZNAJĄCEGO się na muzyce |
![]() magik vw golf mk2 Dąbrowa Górnicza | 2004-01-06 16:17:50 a później dziwić się,że cały świat zna Polaków z tej gorszej strony.
jak daje się takie przykłady,to nie ma się czemu dziwić ![]() |