[s] Opony 175/50/13 Continental

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

stare i twarde, ale sporo bieżnika

oznaczenie na oponach bodajże 195/55/13 ale rozmiarowo identyczne co np. dunlopy 175/50 czyli niziutki profil i szerokie

100zł

Ile za wysyłkę?I można jeszcze cyknąc dokładniejsze foto tak żeby było widac ile jeszcze opony do ogranicznika zostało.

[ wiadomość edytowana przez: milkrider dnia 2011-06-15 07:33:34 ]

20zł pocztą, bieżnik chyba dobrze widać na zdjęciach

Nurtuje mnie opona na trzeciej fotce tzn czy wydaje mi się czy jest z jednej strony bardziej ścięta?

tak jest troche bardziej zużyta po wewnętrznej

ale to w koncu jest opona 175 czy 195, wez się moze okresl co sprzedajesz, bo taka argumentacja ze taka sama szerokosc to jest zadna...pomijając ze sprzedajesz co innego niz w opisie jest

zaklepał bym do wieczora jak da radę o 20 sie określę

oznaczenie na oponie dokładnie 195/45 i jest to zapewne bliższe rzeczywistości niż 175/50, niemniej rozmiarowo są identyczne jak dunlopy 175/50 których oznaczenie jest troche z dupy bo są dużo szersze niż 175
w każdym razie wiadomo o co chodzi - maksymalna szerokość, minimalny profil, mocno skracają przełożenie

w pierwszym poście napisałeś ze profil to 55 ... może zrób po prostu zdjęcie oznaczenia żeby była jasność.

wieczorem wystawię na hodze jak nikt sie nie zdecyduje

Skoro na oponie jest napisane 195 to nie wiem czemu sprzedajesz jako 175...takie roznice o jakich ty piszesz to mogą nawet wynikac ze zuzycia opony lub trochę innego sposobu pomiaru stosowanego przez rózne firmy, pisz po prostu co masz do sprzedania i tyle...

ja bym kupił tylko ile za wysyłkę by wyszło i czy wyślesz??