Czy warto kupić Hondę Accord?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nowa HondaAccord została wyposażona w technologie ułatwiające jazdę na długich dystansach. System, z którymi można się tu spotkać to LKAS, odpowiedzialny za utrzymanie samochodu na pasie ruchu. Adaptacyjny tempomat - to kolejny wynalazek, wpływający na bezpieczeństwo prowadzenia Hondy. Wykorzystuje radar umieszczony za osłoną chłodnicy i automatycznie wyhamowuje Accorda w przypadku, kiedy jadący z przodu pojazd zaczyna zwalniać. Gdy poprzedzający nas samochód zmieni pas ruchu lub przyspieszy, nasza Honda również wróci do wcześniej ustalonej prędkości.Moje pytanie . Czy warto kupic?

Co do systemów jakie autko posiada LKAS to nie za bardzo widzę jak to ma działać w naszym kraju. Trwające bez przerwy remonty zmiany pasów z białej barwy na żółte często krzyżujące się! Wjazd pod prąd murowany Jeszcze gdzieś montowane są wibratorki do fotela przy najeżdżaniu na linię (opcja dla pań ) Co do tempomatu to wiem że to niewypał!!! Zbliżasz się do pojazdu z przeciwka nic nie jedzie i chcesz wyprzedzić nie dotykając oczywiście pedałów a on zwalnia Oczywiście możesz wdepnąć do dechy ale tempomacik musisz ustawiać od nowa (czasem bywa automatyczny powrót do założonej wcześniej prędkości). Czy to tak naprawdę się przydaję? Jak śmigasz zagranicę to masz szanse się pobawić bajerami ale w Polsce małe szanse. Pozdrawiam

Jak jesteś d.... nie kierowca nie pomoże ci żaden LKAS, co najwyżej będziesz ŁKAĆ

-----------------
http://plepleple.pl

autko świetne, jednak wydaje mi się, że te wszystkie bajerki to tylko dla samozadowolenia gdyż w praktyce pewnie będziemy to wyłącząć

Polecam goraco zakup Hondy. Pod warunkiem ze lubi sie styl i wzornictwo harakterystyczne dla japonczykow.
Poza tym posiadalem Civic jak i rowniez Accord. Bezawaryjne autka o bardzo dobrych silnikach i dodatnim wyposażeniu.

[ wiadomość edytowana przez: Biały dnia 2011-07-09 23:21:08 ]