| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bodziot Miłośnik FSO "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2003-09-19 21:00:24 jestem za
wiec koledzy krakowianie zakasać rekawki i robimy VI ogólnopolski sped FSOAK w krakowie |
adamus Miłośnik FSO 1.3 - 2.0 Gdynia, Elbląg | 2003-09-19 23:43:47 Ta, mojemu Polonezowi to na taka mysl zwieksza sie poziom paliwa w komorze plywakowej - ja tez raczej nie mam nic przeciwko, ale mowimy chyba o przyszlym roku? Jezeli slowa Krakowiakow nie sa rzucane na wiatr to czemu by nie?
Pozdrawiam Adamus |
GDA Miłośnik FSO 3city | 2003-09-20 21:34:18
Może to zabrzmi niewiarygodnie ale nigdy nie byłem w Krakowie Jezeli macie pomysł na organizacje dużego zlotu to czemu nie, myślę że moje "zakarzenie" się tam jeszcze dokula w przyszłym roku a wracając do tematu to powinno sie wszystkie samochody z Norblina przenieść do Krakowa skoro są takie warunki, w Warszawie panuje taki ścisk a to napewno nie służy eksponatom |
Maras Miłośnik FSO OMEGA&FROTA&MARAUDER ... ASO_Leźno/Gdańsk | 2003-09-21 02:51:56
|
RATMAN Miłośnik FSO Astra F Łódź | 2003-09-21 08:32:14 NOOO Czemu by nie - to jaki termin ???? |
Waga - | 2003-09-21 12:23:21 Myślę, że taki zlot można by zaplanować na przyszły rok. Nie wiem czy rozmawiamy tutaj o organizacji VI zlotu olgólnopolskiego, ale chyba tak. Jest to bardzo duża odpowiedzialnośc i ja raczej nie mam doświadczenia w organizacji takich imprez. Gdybym mógł liczyć na pomoc Mokrego i Bodziota to myślę, że możnaby było zorganizować naprawdę ciekawy zlot. Mamy miejsca na próby sprawnościowe i różne zawody, kwaterunki też mogłyby się znaleźć, w planie imprezy mielibyśmy muzem na ul. Wawrzyńca i może udałoby się dodagać z włąscicielem toru gokartowego na zorganizowanie takich zawodów, choć obawiam się, że mogłaby być to zbyt droga atrakcja. Myślę ,że doświadczenia osób organizujących V zlot FSOAK w Warszawie przydałyby się nam w działaniach prowadzących do zrobienia tej imprezy.
[ wiadomość edytowana przez: Waga dnia 2003-09-21 12:24:24 ] |
MAJCHAL Miłośnik FSO Polonez Caro Poznań | 2003-09-21 15:00:55 Myślę że Wawka chętnie pomoże, bo już ma doświadczenie i nie będą tego skrywać dla siebie.
A co do zlotu, to piękne miejsce, daleko jak cho...a, ale urokliwe. Myślę że dam radę i przybędę Jakby coś to public relations jest gotowy |
Waga - | 2003-09-21 16:10:08 Widzę, że narazie są same głosy na "tak". Wiadomo, że do tego zlotu jeszce prawie rok, ale przynajmniej można mniej więcej zacząc się już orientować co do szczegółów. Napewno byłoby wspaniale gościć was w Krakowie. Napewno reszta krakowskich klubowiczów ma podobne zdanie.
Prawda koledzy z krakowskiego FSOAK ? |
bodziot Miłośnik FSO "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2003-09-21 19:19:36
prawda ja już w warszawie straczyłem prezesa ze kraków tez chce dołaczyc do grona miast zlotowych |
Bartek_w Caro, Truck Kraków | 2003-09-21 21:42:58 A ja jesli mozna ostudze zapal.. Mam na mysli ostatni zlot FSOAK o/Krakow z frekwencja sztuk trzy +Bodziot autobusem.. Wyglada na to, ze krakow nie jest w stanie sam ze soba sie zorganizowac, nie mowiac o zlocie ogolnooplskim.Trzeba liczyc sily na zamiary. No offence ment-nie chce byc jak ptak ktore wlasne gniazdo itede, ale badzmy realistami |
Waga - | 2003-09-21 22:24:50 Nie ma to jak zgranie... |
Bartek_w Caro, Truck Kraków | 2003-09-21 22:29:43
Moim skromnym zdaniem: tu nie ma czego zgrywac...Chyba ze malopolske ze slaskiem - za Twoja sugestia. |
Waga - | 2003-09-21 22:32:22 ![]() |
Mokry Miłośnik FSO Poldzo/VW Gragów | 2003-09-21 22:41:17
Tak ja co prawda też nie mam doswiadczenia w organizowaniu takich imprez. A wszyscy wiemy że zorganizowanie czegoś na miarę V zlotu fsoak wymaga naprawdę sporo nakładów znajomości dobrych chęci i kontaktów! Jesli chodzi o mnie z tego co wywnioskowałem to mowa o przyszłym roku więc mamy trochę czasu żeby zrobić rozeznanie na co nas stać i czy się nie porywamy z motyką na Słońce
To prawda że mamy więcej martwych dusz niż aktywnych członków ale to nie znaczy że w trzy cztery osoby zaangażowane z sprawę nie sa w stanie zrobić dobrej imprezy Może jestem zbyt wielkim optymistą Pozdrówka po ciepłytm weekendzie |
korek Miłośnik FSO Polski Fiat 125p Gdańsk/Warszawa | 2003-09-22 11:16:55 Jeżeli bede wiedział odpowiednio wczesnie, aby zorganizowac sobie urlop to jestem w Krakowie na 100%. |