Panda 141 rallywagen ;o)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

kolaga wpadł z "aparatem" i nalegał zeby to tu było;O)

: impossible ?????
Opisz trochę to autko jak co skąd ??? Plan??
jak dla mnie to bomba

masakra
ziomek siedzisz juz tu troche i nikt nie wiedzial ze taka zabaweczke tam trzymasz

auto z rybnika.Plan to juz sie ciągnie 1,5 roku.Mam taka prace ze w garage jestem tylko w weec& wiec prace ida poooooooowoli

w pyte fajne auto !! no wlasnie cichociemny jakis jestes bo pierwszy raz widze tą rajdówke...
nawet te kwadratowe poszezki pasuja, mi sie kojarzy z renault 5
co tam wsadzasz? czy ja tam 1.2 widze ?

zajebisty projekt! dawaj wiecej informacji!

ładniutka

Cytat:
2008-05-01 00:41:14, KrauzeR pisze:
w pyte fajne auto !! no wlasnie cichociemny jakis jestes bo pierwszy raz widze tą rajdówke... nawet te kwadratowe poszezki pasuja, mi sie kojarzy z renault 5 co tam wsadzasz? czy ja tam 1.2 widze ?

niejestem cichciemny!!!wołaja na mnie SOSNA
Poprostu prace trwaja i niebyłem pewny czy jest sens pokazac się juz szerszej publiczności.
Blotniki "wzorowalem" wlasnie na 5 Maxi Turbo.
silnik to kawałek 1,2 doslownie.blok 1,0 rozwiercony na tloki 1,2
głowica tez 1,2 bo ma wch..j wieksze kanały niz 1,0.Glowica obrobiona.

Skrzynia SC900.Krótkie przełozenie glowne z CC trofeo 11/60.
Zmieniłem sterowanie z cięgieł na linki z SC.

wreszcie kolega pokazał trochę więcej fotek

Auto w pipke. masakra! pieknie poszerzone, wyglada zajebiscie. tylko mi nie pasuje ze tyl klatki jest bardzo daleko od karoserii, ale auto wymiana naprawde

Cytat:
2008-05-01 11:36:07, Poochaty pisze:
Auto w pipke. masakra! pieknie poszerzone, wyglada zajebiscie. tylko mi nie pasuje ze tyl klatki jest bardzo daleko od karoserii, ale auto wymiana naprawde

Chodzi o boki z tyłu??wiem ale chcialem miec koniec klatki w miejscu tylnego zawiasu.jak bym poszedl bardziej do tyłu to boki byłyby blisko blotników.no ale to dopiero 2 klatka w mojej karierze

chodzi mi o to ze jest za waska, za daleko są rury od słupków bocznych. ze 20 cm od nadwozia.

piękna pańdziocha!! nic dodać nic ująć!!

noo noo ciekawe autko skladaj skladaj!

ciekawa z tymi poszerzkami wygląda troche jak metro 6r4 Bgrupowe.

qrde niewiedziałem ze będzie taki odzew na te moje wypociny

no bo my lubimy nie tylko duze fiaty i maluchy - zresztą maluchów już nie lubimy

super robi wrażenie ,mam nadzieje że będzie można zobaczyć to auto na jakimś sprincie np tychy