| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-10-07 06:28:28 Zmiany, zmiany, zmiany...
VI LOB PARTY dobiegło końca, robi się to powoli nudne bo znowu było rewelacyjnie Na zloty niezmiennie przyjeżdża rdzeń tego klubu – weterani, natomiast niewielu ludzi nowych, których do tej pory znaliśmy wirtualnie. Jest to karygodne. Nie przemawiają do mnie ściemy o ślubie brata, pracy po godzinach, zepsutej omie, chorobach wenerycznych i tym podobnych bzdurach. O tym że zlot nastąpi – pojawia się informacja ok. 2 miesiące wcześniej. Termin podawany jest z miesięcznym wyprzedzeniem. Niech nikt nie mówi że nie może rozplanować obowiązków tak by pojawić się na zlocie. No, chyba że odpuszczacie bo na LOB PARTY nie ma palenia laczy i ścigania pod marketem na ¼. Pomyłka – nie ten adres. Lepiej od razu zrezygnować. Zdarzają się wypadki niezależne od nas ale są równie rzadkie jak dysleksja na którą jełopy powołują się żeby zatuszować swoje nieuctwo. A w 99% przypadków chcieć to móc – patrz Totr z dyskoteką na zegarkach, dARTI/amortyzatory, jaretzky/kregosłup „zaleczony”, 400km Resa (standard) czy 800km Clebera do Augustowa. Gdybym złamał nogę – żonę za kierownika i jadę. Ale mi zależy. Nawet gdybym miał przejechać w deszczu ...set kilometrów na pół godziny i z powrotem. Z innej beczki – bo wqrwił mnie Olin_M a mniemam że tego typu czkawka odbije się jeszcze nie raz – więc wyprzedzając fakty. Byłbym ostrożniejszy z krytyką. Nie jesteśmy nadludźmi – mamy swoje zady i walety – jak każdy. Ale zanim ktoś zacznie jebać organizację LOB Party może się by najpierw na nim zjawił? A kocoboły „nie mogę trafić”, „miała być mapa” zachowaj dla siebie. Z uporem maniaka powtórzę – są takie urządzenia jak telefony. Wystarczyło zadzwonić. A jeśli w necie i na mapach nie znajdujesz Słoka a jedynie Poznań-Warszawa-Gdańsk-Łódż etc. To znaczy że gubisz się w dużym pokoju idąc do kuchni. I powtórzę za Prowo: „Będę przeglądał forum zanim zacznę zawracać dupę”. Bo w Bełchatowie spotykamy się nie pierwszy raz ale PIĄTY. Tylko po chuj poczytać wątki o poprzednich zlotach – zjebać ich na wejściu. OK. Koleżkowie którzy przyjechali z Cichym na zlocie w Augustowie – powinniśmy ich zabić i zasypać solą – kto był ( więc sorry wirtualni nie wy) ten wie o co chodzi. Na szczęście interpretacja Prowo rejestracji WPR – dotarła do przestrzeni między uszami jegomościa. Widzieliśmy ich pierwszy i ostatni raz. Żegnam bez cienia żalu ze strony LOB. I w ten oto sposób docieramy do sedna zmian (pełen regulamin ukaże się również na stronie www oraz w opcji „Dołącz do klubu” na motonews). Niektórym z Was zmienią się statusy, zarówno na plus jak i na minus. Bycie weteranem nie jest dożywotnie – szczegóły w regulaminie. Niektórzy zostaną skreśleni z listy lub wrzuceni do wora z czerwoną kartką. Ale wszystko mam nadzieję wyjaśni regulamin. Z pytaniami, groźbami itd. proszę o zwracanie się na priva – forum nie śmietnik. Również prywatne wycieczki na forum publicznym będą co najmniej blokowane. Zmienią się także zasady finansowe zlotów. A w niedalekiej przyszłości być może ( żeby nie powiedzieć z pewnością) również status klubu. Przez najbliższe 2 tygodnie pomimo tego że regulamin już jutro będzie dostępny – będzie on ewoluował zgodnie z uwagami weteranów w ankiecie dostępnej tylko dla nich. tyle |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2003-10-07 08:00:59 nic dodać, nic ująć |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2003-10-07 09:35:40 Aż się boje, że mi po głowie chodzi 8 garów. |
DrA ![]() eS ... | 2003-10-07 09:43:17 hehehe Nareszcie !! 1 postulat : LOB Party w kazdy ostatni weekend miesiaca |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-10-07 10:12:31 i masz piotrze racje ( choć nie do końca |
Res best memory O-ka | 2003-10-07 10:16:58 Oto prawdziwe oblicze Prezesa Jacku, wspieram Cie duchowo w Twoich działaniach Pozdrawiam Robert |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-10-07 10:20:24 ... i stanie się ład...
Niestety takie regulacje musiały kiedyś nastąpić. Grono LOB rozrasta się radośnie i dobrze ale co za tym idzie coraz trudniej cokolwiek załatwić, bezstresowo zorganizować. Mam nadzieję że nikogo ten nowy ład nie urazi ani nie odstraszy. Widziałem konsternacje w oczach Młodego gdy brakowało 400zł do opłacenia zarezerwowanych domków. Tym razem musieliśmy zapłacić za tych którzy nie dojechali, nikt z nas kasą nie sra i takie ściepy nie są niczym przyjemnym. Takie doświadczenia potwierdzają słuszność decyzji urg-a. Popieram ten pomysł w pełni. Pozdrawiam |
Drus HONOROWY WETERAN OMA A 2.6 Piaseczno | 2003-10-07 10:31:15 i choc jestem tutaj młody to wydeje mi się że nie chodzi nam wcale o ilosc ale o jakosc członków klubu
wiec tyz jestem za tym pozdr Drus |
alicia LOB MODER | 2003-10-07 10:51:57 dobrze gadacie !!!
dodam jeszcze, że przysrać URG'owi lub Młodemu (również RESowi) to tak jakby nasrać pod siebie !!!! Qrwa - przecie oni załatwiają setki spraw zupełnie bezinteresownie a w takim burdelu (sorry ale musiałem nawiązać do np: zgłaszania obecności na zlocie dzień przed zlotem lub "jestem na 100%" i........ dupa) z cudem graniczy dopięcie wszystkiego na ostatni guzik !!!!! Kto jest kumaty chyba pojmuje...... |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2003-10-07 11:05:33 sorry - podszyłem się pod Alę |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-10-07 13:03:17 nie przylizywać się
pomóc może tylko DUŻA, GRUBA, NAPĘCZNIAŁA ... koperta oki jutro szczegółowe zasady rozdzielnyctwa |
_Gepard_ LOB WETERAN Ognisty Rydwan Zeusa Centrum krainy uśmiechu | 2003-10-07 13:25:29 witam
ja sie bede staral zeby zawsze dojechac nie dlatego ze trzeba bo jestem w klubie a dlatego ze tam jest naprawde suuuupeeeer zabawa i niepowtarzalni ludzie ktorzy przyjechali. ostatnio dwa dni przed zlotem siadla mi oma i myslalem ze nie bede mogl nia przyjechac zreszta dramar mnie holowal z spod swarzedza (ktoremu jestem za to wdzieczny)zeby ktos nie mowil ze sciemniam wiec stanolem na na glowie i naczym tylko sie dalo i dojechalem i nie zaluje bo klimat na zlocie byl naprawde nie powtarzalny. pozdrawiam.gepard |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-10-07 14:31:11 statusy wyprzedziły regulamin. i tak bywa - nie przejmowac się sprawa załatwi sie dziś wieczorem lub jutro
|
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-10-07 18:03:35 No Urg jestem pod wrażeniem, w końcu czara goryczy musiała się przelać.
Jestem za szerzeniem zasad przy zachowaniu ktorych unika się braku uznania dla czyjegoś wysiłku i nie naraża się innych na ponoszenie niemiłych konsekwencji. Kwestie towarzyskie związane ze zlotami są podstawą całej tej zabawy, ale niestety każda zabawa wymaga organizacji, a to jak wszystko kosztuje. Olewanie tego prostego faktu to poza wszystkim granda. Sprawy mapek "no comment", ze smarkaterią to ja chodzę do przedszkola a nie piwo piję. Sprawy losowe są losowe, ale jeśli się do czegoś zobowiązało to nie do pomyślenia jest żeby kolegów wystawić do wiatru przynajmniej w kwestii ewentualnych kosztów, a poza tym liczy się styl i forma. Reasumując, zamiast przez pół roku krzyczeć że się przyjedzie, wystarczy po podaniu terminu podjąć decyzję i zachowywac się jak dorosły. |
Sagittario LOB MEMBER Warszawa | 2003-10-07 22:45:02 Witam
ja również podpisuję się za wprowadzeniem pewnych "sztywniejszych" zasad uczestnictwa w klubie LOB mimo że jestem w sumie od niedawna i miałem przyjemność być tylko na 2 spotkaniach z pozostałymi (jak na razie na pewno trzeba ustalić zasady uczestnictwa w na LOB PARTY warunki rezerwacji miejsc, opłaty rezerwacji itp. Młody i tak miał pełne ręce roboty z przyjęciem przyjeżdżających o różnych porach, rozlokowaniem na kwaterach i zadbaniem o wszystko że na koniec akcje typu "brak kasy " za domki mogą zepsuć cały klimat dobrej imprezy tak jak mówi Cleber
nie jest to nic przyjemnego, na szczęście byłno nas tam kilkanaście osób i nie wyszły to niesamowite kwoty ale liczy się sam fakt że jednak pewne reguły mogą zapobiec takim sytuacją na przyszłość a mam nadzieję że niedaleką przyszłością będzie kolejne VII już spotkanie pozdrawiam Sagittario |
Grisza75 DEADSOUL Zafira & Agila Łódź | 2003-10-08 10:36:08 Witam,
nie mam (prawie) nic przeciwko zmianom w Klubie, ale... mam takie pytanie: dlaczego do wczoraj byłem w Assistance, a dzisiaj już nie jestem? Myślę, że im więcej osób bierze udział w programie Assistance, tym lepiej. Jakoś nie czuje, żebym coś przeskrobał (poza tym, że jedzcze nie udało mi się dotrzeć na LOB Party), a mam wrażenie, że dostaje po głowie za "zasługi" kogoś innego. Reasumując: troche mnie boli to, że "wyleciałem" z assistance i tą akurat zmianę nie uważam za słuszną. Pozdrawiam Grisza |
Makaveli Opel Omega B 2.0 8v Warszawa | 2003-10-08 10:57:35 Co to niby ma oznaczać? Sympatyk General Motors??? Przecież byłem w LOB to raczej powinienem być SYMPATYKIEM LOB! Poza tym z opla toleruję tylko Omegę. Nie żeby to miało jakieś znaczenie, ale skoro już Urg grzebałeś w statusach to chciałbym wiedzieć co i jak... Ps.Czyli jeśli możesz to zmień mi na sympatyka LOB Ok, koniec przynudzania na ten temat! |
disel Gliwice | 2003-10-08 13:00:34 oj duzoooo sie zmienilo a czlowiek dlugo sie przyzwyczaja do zmian Chociaz niektorych statusow nie rozumie ale dobrze sie stalo ze nasz master zrobil takie porzadki |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-10-08 13:14:37 porządki były wskazane ale :
chyba trzeba się zgodzić z Griszą i Makavelim status "sympatyk GM" nic nie mówi lepiej będzie wyglądać "sympatyk LOB" co do usunięcia Griszy z assistance to pewnie było przypadkowe - powiązanie assistance ze statusem |