Części samochodowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Firma Semino Auto Części, zajmuje się sprzedażą oryginalnych, nowych bądź używanych części samochodowych. Posiadamy akcesoria do wszystkich marek. Początki naszej działalności sięgają lat 90, to sprawia, że jesteśmy jedną z najstarszych firm branży motoryzacyjnej na rynku śląskim. Prowadzimy sprzedaż wysyłkową za pośrednictwem Internetu oraz w siedzibie Naszej firmy, gdzie znajduje się Nasz sklep wraz z zapleczem magazynowym.

semino.pl - nowy sklep firmy, asortyment jest w trakcie dodawania, jednak posiadamy praktycznie wszystkie części do każdej marki. Gwarantujemy bardzo niskie ceny oraz odbiór paczki do 2 dni!

Zapraszam i zachęcam do kontaktu telefonicznego bądź email.

[ wiadomość edytowana przez: semino dnia 2010-11-06 10:49:38 ]

w wyborze sklepu internetowego polecam skorzystać z wyszukiwarki branżowej, a zresztą nie ma nic lepszego niż dobre opinie danego sklepu

Ostatnio - szukając prezentu dla mojego taty - natknelam sie na sklep internetowy oferujacy szeroki asortyment kosmetykow samochodowych. Moj tata lubi praktyczne prezenty, stad prezent zlozony z: plynow do konserwacji silnika, czyszczenia kostki, odswierzaczy powietrza itp bedzie strzalem w dziesiatke Polecam wszystkim

Sklepów jest 'jak mrówków', a może ktoś się natknął na porządny sklep z belkami do citroena? Bo w warsztatach to niestety życzą sobie dość spore pieniądze.

A ja polecam sklep Master Sport http://www.master-sport.de/PL/, bo mają prawie wszystko. Szczególnie polecam jeśli szukacie części trudno dostępnych. Jakby co przyjmują też zlecenia na zamówienie.

UWAGA OSZUŚCI!!!!

www.semino.pl i www.haloczesci.pl (ta sama firma)

Wysłali mi złą część, nie pasującą do samochodu i nie zgadzającą się z opisem i zdjęciem. Po iluś telefonach stwierdzili, że zwrócą mi cale pieniądze łącznie z przesyłką, po czym nie przesyłali mi pieniędzy wcale. Po interwencji stwierdzili, że może oddadzą mi kasę za część. Po kolejnym telefonie, powiedzieli, że dadzą mi za przesyłkę w jedną stronę ale od razu po rozmowie napisali, że nie dostanę za to pieniędzy, tylko za część. Są niesłonwni, nieuczciwi i niemili. NIE POLECAM!!!!
[ wiadomość edytowana przez: znowak666 dnia 2011-08-22 16:21:46 ]

Rozumiem Twoją frustrację ale stawiasz ostre oskarżenia. I nie krzycz na forum ; głusi nie jesteśmy. Jeżeli zostałęś naciągnięty/okradziony (kodeks karny) to zgłoś to odpowiednim organom.

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

A jak niedawno robiłem zakupy w firmie haloczesci i jestem bardzo zadowolony towar dostałem szybko, wszystko zgodnie z zamówieniem, dodatkowo w soboty i niedziele mają przesyłkę gratis nie wspomnę już o cenach chyba najtaniej w internecie. Nie znam twojej sprawy ale coś nie chce mi się wierzyć w twoją historie.

[ wiadomość edytowana przez: Biały dnia 2011-11-24 00:24:06 ]