Do sprzedania trochę części z Espero 1,5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chej stałem się niedawno posiadaczem garstki części do Espero 1,5 jezeli ktoś ciś potrzebuje z tej listy do dawać znać.!
Głowica kompletna bez osprzetu
skrzynia biegów kompletna bez osprzetu
rozli z rozrządu
korbowdy
tłoki
wał
korło zembate tozrzusznika
miska olejowa
półośki
przeguby zewnętrzne
wachacze - bez sworzni (wybite)
columny MCpersona
tarcze hamulckowe - stan dobry jeszcze bardzo grube.!
kompletne zaciski hamulcowe
to tak z grubsza.!!!! może coś sie jeszcze znajdzie ale wtedy napisze.!!!

Jak znalazł dla Cwikusia

Pozdro.

Właśnie planuje wymienić tarcze. Po jakim przebiegu masz te do sprzedania? No i po ile ma sie rozumieć.

Sam raz dla mnie

co to jest rozli z rozrzadu ?? skad masz te czesci i po ile np. za tloki jesli mozna spytac ?? Jak wiesz jestem po strzeleniu paska

Adminek jesli bylbys taki mily to moglbys mi podeslac jakos spis czesci z cenami i ich stanem ktore moga sie przydac przy remoncie silnika po strzeleniu paska ??? Musialbym wiedziec konkret ceny bo moj mechanior ma znajomosci w DU i tez tanio zalatwia i nie wiem gdzie taniej

[ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2003-09-21 22:28:31 ]

Rafał! To już jesteś pewny że to pasek rozrządu strzelił?

Tak, to pasek... w srode bede mial diagnoze "co do czesci" dokladna, ale juz wiem ze to pasek... ogolnie mechanik powiedzial ze tragedia... nawet pompa wodna dostala w dupe ale co zrobic, nie sprzedamy naprawiamy !

dokładne ceny i spis przygotuje dopiero myśle naprzyszły tydzień .!
musze się zorientować po ile dane podzespoły chodzą na giełdzie.!

co do tarcz hamulcowych to myśle ze 100zł za komplet z przesyłką byłby sensowną ceną... tercze są zjechane jakiś 1mm.!

rozli z rozrzadu ?? to rolki rozrządu(koła zębate paska)

A lusterek Sahela nie masz Ponoć były dobre - kupiłbym

Ehhh, jakbyś miał lustereczko prawe, tzn. nie sam wkład, bo chodzi mi o te bebechy od regulacji, to byśmy interesik jakiś ubili

Pozdrawiam.
Paweł.

Ja byłbym zainteresowany głowicą. Podaj orientacyjną cenę(na giełdzie 800-900PLN).
Pozdrawiam
Hudini

HOP do góry.!

Ile chcesz za mcpersona bo potrzebuje jednego....i czy to jest z auta po wypadku bo krzywe juz mam

Adminek... mala prosba... sprawdz oznaczenie na skrzyni biegow... F20 czy F16 ??

Mnie interesi taka z krotszym przelozeniem