Okazja na kupno POLDKA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bracia klubowicze mam okazje kupić poldasa dla swojej lubej (dla wtajemniczonych dla mojej kobiety Róży) za cene bagatela 200zł. a więc jest to biały karus 92r.90tys. km.pżebiegu oczywiście gas blacha ok. tylko progi zgnite ilekko podrdzewiałe drzwi no i strasznie zaniedbany chodzi mi oto że np. niewidać licznika bo tyle nanim kużu.
Doradzcie mi czy to żeczywiście dobra okazja co ewentułalnie można spr. a tak wogule czy warto wogule go sprawdzać za tą cene?

Jak za 200 zeta to bierz i się nie zastanawiaj. Jak go kupisz, zastaowisz sie i Ci nie będzie odpowiadał, to go umyjesz, wyczyścisz i przehandlujesz za 1000.

No chyba że to kompletna ruina.

według mnie to jakaś pomyłka - nie 200zł tylko 2000! Bo tyle powinien kosztować polonez z gazem z tego roku.
Jeśli jest inaczej, to pytanie o to czy wziąć go za 200zł jest poprostu śmieszne. Wyjmiesz szyby, opchniesz i wyjdziesz na 0
Na poważnie: BRAĆ!!!!
Ps.no oczywiście jeśli takie niuanse jak nr.silnika i nadwozia się zgadzają

ty bierz, ty sie pytaj!
nawiasem mowiac, poprzedni wlasciciel mojego kanta kupil ostatnio borewicza 84 rok, 44tkm przebiegu za 120 zyli w stanie garazowanym. pracuje w salonie fiata i akurat jakis dziadek w rozliczeniu go zostawil i tak mu sie to udalo. fart nad farty. w przyszlym tygodniu jade go obejrzec i mam nadzieje, ze przybedzie nam jeszcze jeden klubowicz-majsterkowicz

Jak czytam te opowieści o tych okazjach - jeżdżące samochody w normalnym stanie za 120,200zł to zastanawiam się czy czytam forum FSOATK czy przypadkiem "Baśnie 1000 i jednej nocy"
hehehe.......... ale spoko, takie przypadki się zdarzają, jednak niezmiernieeeeeee rzadko!

hmm 200zl ? to ja jestem niezle pojebany ze robilem swojego za .....

Ehh kur.... znowu klne bialy

[ wiadomość edytowana przez: maciekw dnia 2003-09-20 23:48:19 ]

Za to Twój jest zupełnie wyjątkowy i wygląda jak nówka.

Cytat:
2003-09-20 21:42:51, pagan pisze:
ty bierz, ty sie pytaj!
nawiasem mowiac, poprzedni wlasciciel mojego kanta kupil ostatnio borewicza 84 rok, 44tkm przebiegu za 120 zyli w stanie garazowanym. pracuje w salonie fiata i akurat jakis dziadek w rozliczeniu go zostawil (...)

Takim to sposobem mam okazję kupić Caro Plusa z końca 1997r. z LPG za ... 5tys.zł. II właściciel
Jedyny feler to maska - zimą spadł na nią lód z dachu. Ale spoko się zamyka.

Niestety nie mam kasy

nie wystarczy Ci tych poldków Janio?

Janio , a jaki ma przebieg? Może ja wezmę

Janio popieram Mati_Lecha napisz trochę więcej szczegółów. Za taką cenę, jeżeli wszystko jest w porządku poza maską to niezła okazja i łakomy kąsek.

Przebiegu nie pomnę. Ok. 70 tys jak mnie pamięć nie myli.
Czy sprawa będzie aktualna rozstygnie się w poniedziałek po południu a najdalej we wtorek.

To daj znać Janio. Ja jestem chętny.

Cytat:
2003-09-21 22:57:58, Qbk pisze:
To daj znać Janio. Ja jestem chętny.

Ok.

Cytat:
2003-09-21 21:11:39, Janio pisze:
Czy sprawa będzie aktualna rozstygnie się w poniedziałek po południu a najdalej we wtorek.

Jak tam Janio?? Wiadomo cuś??

Cytat:
2003-09-22 20:41:19, Qbk pisze:
Cytat:
2003-09-21 21:11:39, Janio pisze:

Jak tam Janio?? Wiadomo cuś??

Jednak we wtorek

czekam cierpliwie... (a właściwie to niecierpliwie)

Jutro rano jadę do Torunia obejrzeć samochody wystawione na przetarg przez Agencję Mienia Wojskowego.Ciekawsze pozycje to:
1.Polonez 1.4 16V(Roverek),1995r - cena wyw.800zł
2.Polonez 1.5 ,1989r - 500zł
2.Polonez 1.5 ,1994r - 600zł
3.Polonez 1.6 ,1986r - 300zł
4.Polonez 1.6 ,1995r - 600zł
5.125p kombi ,1984r - 300zł
6.125p kombi ,1986r - 300zł
Ceny są wywoławcze,nalezy dodać do nich 22% Vat.
Przetarg odbędzie się w czwartek,25.09.
Jutro zdam relację czy autka są godne uwagi,jednak za takie kwoty...Może ktoś będzie zainteresowany?W końcu moje kombi tez pochodzi z przetargu .Pozdrawiam!

Au mnie sprawa się rypła Gościu nie sprzedaje Plusa

Kao, obejrzyj i daj cynka. Daleko nie mam. A czy tam nie ma handlarzy blokujących licytację? Może się pokuszę