Od 1 stycznia musimy zmienic znaczki/logo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
I jednoczesnie wartosc naszych samochodow powinna wzrosnac dwukrtnie
News: http://www.samar.pl/index.html?section=4&news=3377
Z nadzieją patrzący w przyszłość

Taaaaa ....
My, tzn. posiadacze Esperaków, to sobie zmienimy najwyżej znaczek na FSO bo zmiana nazwy dotyczy europejskiej części GM-DAT w Korei, i samochodów tamże produkowanych.

Powiem Wam, ze jestem tym njuskiem powaznie zaskoczony, bo nijak sie tego spodziewałem ) ... mile zaskoczony. Szkoda tylko, że wraz ze zmianą loga i strategią ratowania marki, sytuacja w naszym rodzimym zakładzie na Żeraniu nie ulegnie zmianie Oj, a tak bardzo bym sobie tego życzył ...

Paweł.

[ wiadomość edytowana przez: Kufel dnia 2003-09-22 15:34:14 ]

chetnie zmienie sobie logosa....

Jeżeli ma to być Klub Daewoo Espero to nie można być dwólicowym nikt nigdzie nie zmienił w samochodach z żółtą tablicą nazwy. Espero to espero a nie wiejski Tun.... ze zmianą nazwy !

O tym ze Daewoo ma zmienic nazwe na jedna z nazw koncernu GM juz pisalem jakis czas temu

Ale Chevrolet ??

Cytat:
2003-09-22 20:15:55, KeyJey pisze:
O tym ze Daewoo ma zmienic nazwe na jedna z nazw koncernu GM juz pisalem jakis czas temu

Ale Chevrolet ??

Dokładnie... Trochę inne klasy...

Chevrolet Espero.. pieknie brzmi Ja po prostu wolalbym miec carmaro niz Espero

Od 1 stycznie zniknie klub Daewoo Espero a narodzi sie Chevrolet Espero

Cytat:
2003-09-22 20:25:02, SaPeR_ pisze:
Od 1 stycznie zniknie klub Daewoo Espero a narodzi sie Chevrolet Espero

Ostatni gasi światło

Nie wiem czy jest się z czego cieszyć. Chevrolet ma w stanach podobną opinię jak daewoo w Polsce.

Martinez na szczescie nie zyjemy w stanach i Chevrolet w Polsce ma nawet opinie

Cytat:
2003-09-24 05:52:11, KeyJey pisze:
Martinez na szczescie nie zyjemy w stanach i Chevrolet w Polsce ma nawet opinie

Ja chce Corvette...

No to nieźle !!!!! Będę jeździł Chevroletem

Przypominam że nexia była sprzedawana w USA pod nazwą chevrolet racer. Nawet u nas w Suwałkach jeden gość taką jeździ - wygląda identyko jak opel kadet sedan.

"Nokia" to RACER tak???...a Espero nie było w stanach "pod Chewroletem"??....bo jeśli tak to jak siem nazywało??

Cytat:
2003-09-24 19:06:51, bogdan1 pisze:
"Nokia" to RACER tak???...a Espero nie było w stanach "pod Chewroletem"??....bo jeśli tak to jak siem nazywało??

Aranos

My to mamy nosa. Przezornie nazwaliśmy klub "Internetowy/Polski Klub Espero" a nie Daewoo Espero więc nie będzie potrzeby żadnych zmian.