Jak to bylo z szybami????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem, ze Dramar juz kilka razy o tym wspominal, ale nie moge znalezc tego postu....Musialem resetowac kompa po ostaniniej przygodzie z zalana klima. Wtedy przestaly mi dzilalac szyby na domykanie kluczykiem,. Wiem, ze jest jakis cwancyk z otwarymi drzwiami i wlaczonym zaplonie, aby wysterowac te szybki. Udalo mi sie to zrobic z lewej strony, ale jak to zrobic po prwawej????

Dramar zdradź tajemnicę u mnie też to nie dziąła, a może że ciągle zamykam na pilota

Dramar zdradź tajemnicę u mnie też to nie dziąła, a może że ciągle zamykam na pilota

Nie powiem

... bo nie wiem. Nie pisalem nigdy o tym. Pisalem o programowaniu opuszczania i podnodzenia szyb przyciskami konsoli a nie pilota. Moze reset centralnego pomoze ??

1000 postow mi stuknelo wlasnie... kiedys sie zbiore i poczytam te bzdury co tu wypisuje

Moze po drugim 1000 wreszcie cos madrego napisze.

Cytat:
Nie powiem

... bo nie wiem. Nie pisalem nigdy o tym. Pisalem o programowaniu opuszczania i podnodzenia szyb przyciskami konsoli a nie pilota. Moze reset centralnego pomoze ??

Wlasnie o to mi chodzilo....Mysle, ze ma to rowniez zwiazek z tym drugim

1. Wlaczyc zaplon
2. Opuscic szybe
3. Podniesc szybe
4. Ready
Klawisze przytrzymywac jeszcze ok 3s po zatrzymaniu szyby.

Mozna tez przytrzymac 5s klawisz podnoszenia przy zamknietej szybie.

1 sposob dziala mi zawsze, drugi raz na 10.

Opuść szybę i podnieś ją trzymając wciśnięty przycisk jeszcze kilka sekund (chyba 5) po całkowitym zamknięciu szyby. I tak po kolei ze wszystkimi.

Pzdr.
Petereke

Dzieki za info...Zaraz przetestujemy

Cytat:
2003-09-26 09:07:53, Dramar pisze:
1. Wlaczyc zaplon

Kolega Dramar był szybszy - w końcu co MV6 to nie 2.5V6, i to jeszcze w automacie...

Pzdr.
petereke

OK Szybki sobie chulaja w dol i do gory i w dodatku mozna je podomykac nawet kluczykiem. Dzieki za dobre rady....
Cytat:
Mozna tez przytrzymac 5s klawisz podnoszenia przy zamknietej szybie.

1 sposob dziala mi zawsze, drugi raz na 10.

Podczas jazdy sprawdzilem ten drugi sposob i odziwo okazal sie skuteczny...