Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() mongothealien fiat 126 BIS katowice | 2006-05-07 15:11:02 Witam!
Sprawa jest max pilna - umiera znajoma kolegi z forum bron.iweb.pl. LINK DO POSTU Szukam osób z okolic Grójca (Warszawa, Żyrardów, Radom). Prawdopodobnie krew można będzie również oddawać w innych miastach - o tym napiszę jak tylko dostanę info. Dziękuję. |
![]() mongothealien fiat 126 BIS katowice | 2006-05-07 15:30:31 Mam już 900 ml - potrzeba jednak więcej.
Proszę... |
![]() JerryP Miłośnik FSO Astra1,7CDTI, Fabia, ... Sulejówek | 2006-05-07 15:38:18 Miałbyś więcej ale ja mam A2+ |
![]() Hrumak Miłośnik FSO Polonez C+ 2.0 DOHC ... Łódź | 2006-05-07 15:39:55 z checia bym oddal ... A- ![]() Pogadam z matka , pracuje w regionalnym centrum krwi moze cos da sie zalatwic jesli dawca bedzie mial ta grupe. daj na prv namiary na kogo ma byc ta krew |
![]() mongothealien fiat 126 BIS katowice | 2006-05-07 21:30:05 Ostatnie, dobre informacje:
[quote="Lachim"]...jest delikatna poprawa ale krew nadal potrzebna można oddawać dowolną grupę w dowolnym mieście Trzeba podać Dla ratowania życia Anny Stępień Oddział terenowy Regionalnego Centrum Krwiodastwa i Krwiolecznictwa Punkt Krwiodastwa w Grójcu W punktach krwiodastwa wam wyjaśnią co i jak ważne jest aby mieć pokwitowanie oddania krwi z wpisem dla kogo potwierdzić oddanie krwi można na email rckik@rckik.radom.pl ale proszę dowiedzcie się dokładnie w punkcie gdzie będziecie oddawali bo kolega jest nie przytomny z nerwów a z nikim poza mężem nie chcą w szpitalu rozmawiać W razie czego proszę o kontakt telefon lub email 601 784 707 michalplewa@wp.pl[/quote][addsig] |