Wszystkiego najlepszego ziomale z forum F&F

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie: zycze wam wsystkiego najlepsego z okazji swiat i nowego roku!! do zyczeni dolaczam kolejne zyczenia zeby wam furki sie nie psuly (wiem wiem to nierealne) no i duzo kasy i szczscia!! no i plci pieknej na miejscu pasazera albo plci brzydkiej jesli za kierownica bedzie siedziec kobieta!! Ja juz mam na miejscu pasazeraq kobiete najladniesza pod sloncem wiec i wam zycze tego samego szczescia!!

Nie bede sie powtarzal wiec dolacze sie tylko do zyczen Guncina

no to ja nie bede gorszy

Zycze Wam wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących świąt i zbliżającego się nowego roku

ja tez sie sie dolonczam do zyczen dla calej ekipy F&F

Ja też przyłanczam się do życzeń. A poza tym życze wszystkim fiatom aby ich właściciele dalej dbali o nie nie zrarzając się ich wredną naturą. i żeby w końcu doceniły zapał i trud jaki oni wkładają w ciężką pracę aby ich kondycja była jak najlepsza.

I ja sie dolanczam i zycze wszystkim wszystkiego naj, zdrowych ... swiat i Dosiego roku heh i czego tylko sobie zyczycie no i zeby furki jezdzily bezawaryjnie !!!!

A ja Wam wszystkim życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, zdowia, szczęścia, pomyślności i udanego nowego roku!!! Aha i najważniejsze - zadowolenia ze swoich furek .

Pozdro i jeszcze raz najlepszego...

A to aj tesh sie dołącze do tych życzeń. Więc Życze wam smacznego karpika wspaniałych prezentów pod choinką, udanego sylwestra i sczesliwego roku 2004.
Pozdrawiam

i ja zycze wszystkim klubowiczom , sympatykom i wogóle milośnikom samochodów(szczególnie made by FSO) wszystkiego najlepszego w nadchodzcym roku oraz smacznego karpika i taaaakiej choinki z jeszcze większymi prezentami

a Wszystkiego Najlepsego i bezawaryjnosci automobili zycze,

PS. co to sa te " ziomale" ? ktorzy to?

...

i żebyście na ogólnopolski przyjechali wszycy latem

Ziomale? Hmmm...
W jakiejś gazecie (Bravo?) był kiedyś przetłumaczony text pewnej piosenki:
-oryginał: "B-boys, fly-girls (...)"
-tłumaczenie: "Ziomale i sztuki (...)"
Nie qmam tego akurat ale może Ci to coś pomoże

no to i ja się dołącze - żeby wam paliwo tanim było!

...i żeby ceny paliwa spadły ponizej 3zł

Wszystkiego najlepszego chłopoki

Życze mocnych silników, krótkich skrzynek i czego sobie jeszcze zapragniecie

Wszystkiego najlepszego wszystkim FURIATOM życzę w imieniu swym i bratniego klubu FSOAK Kochajmy nasze Fiaciki!

Yo)) Ja także dorzuce sw życzenia)) Wszystkiego naj...... czego sobie życzycie)) Zaje.......fajnego sylwestra, Itp itd. aha noi Benzynka mogła by na aniołka tak po 2,5zły))

Ja tez się dołącze : dla wszystkich posiadaczy furek na "F" najlepsze życzenia , dożywotniej mobilności , zerowej awaryjności , tańszej benzyny , fajnej dziewczyny ( na fotelu pilota) i happy new year !!

Życzę wam pogody ducha niech sie w swieta dobrze rucha niech wasze dziewczyny czują w kroku że wigilja jest raz w roku!!!!

I pięknych fiacików kochajcie je i nie sprzedawajcieniech na zawsze będa z nami

Ja tez wam Zycze wszystkigo naj naj!!! Oraz osoba z FSOak!!! Aby wasze forki miały moc reniferow Św. Mikołaja!! Smacznej Choinki i wesołego karpia!!! A o kobietach nie bede sie wypowiadał bo w tej chwili mam drobny kryzys i bym musiał wytoczyc cała filozofie . Aha I szczegolnie gorace zyczenia dla naszych wspaniałych Prezesow (ja sie wcale nie podlizuje podlizuje )

P.S. Odnosnie tych ziomali to moge wyjasnic dokladniej na GG bo tu za duzo pisania

Wszystkiego FIATlepszego..i przede wszystkim zeby Wam sie mech nie zalęgł na głowicy od bio-benzynki w nowym roku..