MotoNews.pl
1 Sosnowiec, specjalistyczny szrot DF i polonez (263437/53) - NT

Sosnowiec, specjalistyczny szrot DF i polonez

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich,
słyszałem o jakimś specjalistycznym szrocie fso w sosnowcu. ktoś może o nim słyszał, orientuje się gdzie jest?

musisz pytać mara albo carva....

Cytat:
2012-01-06 19:42:16, pan_foka pisze:
witam wszystkich, słyszałem o jakimś specjalistycznym szrocie fso w sosnowcu. ktoś może o nim słyszał, orientuje się gdzie jest?

niestety te czasy już dawno mineły...

spróbuj na ulicy starocmentarnej (pogranicze sosnowca i Dąbrowy górniczej) oraz z tyłu hali 'dorjan' nieopodal w.w.
Niestety nic ciekawego już od dawna nie stwierdzono nigdzie w promieniu 10km od S-ca...

Cytat:
2012-01-06 22:30:38, mar125 pisze:
niestety te czasy już dawno mineły... spróbuj na ulicy starocmentarnej (pogranicze sosnowca i Dąbrowy górniczej) oraz z tyłu hali 'dorjan' nieopodal w.w. Niestety nic ciekawego już od dawna nie stwierdzono nigdzie w promieniu 10km od S-ca...

Wiec u pana Guzika szrot na Braci Mieroszewskich za hala "Dorjan" raczej watpie bys kupil tam jakies tajtle do poldka duzego fiata(wlasciciel niechetnie pozbywa sie czesci do owych marek samochodow).A odnosnie szrotu na starocemntarnej ceny sa duzo wyzsze od allegrowych wiec trzeba byc naprawde w potrzebie by cos tam kupic.Jezeli potrzebujesz cos do duzego fiata poldka uderz na priva mam cala piwnice czesci do duzego fiata do poldka tez sie cos zapewne znajdzie a musze pozbyc sie czesci gratow bo ... odbieram niebawem kolejna partie tajtli do duzego fiata pozdrawiam.