Zhamowany 4runner MaćkaB...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

nio ladnie i widze,ze sie udało....

A dane seryje?

Wkładka 1KM...3Nm

zadowolony.....???

Maciek nie martw się mimo że seryjnych parametrów nie pokazało i tak wykres jest piękny

Łał, nowy topik dostałem, dzięki Ambro
właśnie widzę że wykresik jest bardzo ładny - płynne linie, co się przekłada na płynną jazdę, czyż nie?

a co do seryjnych - już pisałem w topiku o TKP - miało być 185 koni i 295 Nm, z tym że w koniach amerykańskich, które są mnie "mocne" od europejskich. no i fakt że żadna V6 nie ma tyle mocy ile deklarują producenci mnie troche uspokaja, tm bardziej że osiągi są takiej jak podaje fabryka...
ale zawsze mogło by być więcej, nieprawdaż?

Cytat:
2003-09-26 21:30:36, MaciekB pisze:
a co do seryjnych - już pisałem w topiku o TKP - miało być 185 koni i 295 Nm, z tym że w koniach amerykańskich, które są mnie "mocne" od europejskich.

No tak, wiedziałem, że oprócz spotów straciłem o wiele więcej, między innymi hamownię. Ech życie ....

Co do tych koni amerykańskich i europejskich, z tego co wiem różnica bierze się z innego sposobu pomiaru.
Amerykanie hamują silnik, czyli sam silnik, a nie auto z silnikiem w środku. Dane fabryczne podają parametry samego silnika z dołączonym przewodem paliwowym i tyle.

Czy ktoś jeszcze sprawdzał swoje autko ????????????????????