[s/z] rajdowe graty i różne części do fiat 126p !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
na sprzedaż,

1. głowica elegant 99 rok , splanowana 4 mm , obrobione kanały + powycinane prowadnice , zawory ssące wygładzone , uszczelniacze na zaworach ssących , oszpilkowanie do kolektorów , kpl złożona wyjęta z mojego silnika do końca na chodzie . minusy - mini jedno pękniecie ale to w niczym nie przeszkadza , głowice przydało by się delikatnie wyrównać ( leciutko splanować ) . umyta !! cena - 150 zł !!.

fotki.

Uploaded with ImageShack.us

2. breda speeder w stanie bdb z samoróbką płytą stal , nie popękana , niespawana , trzyma pięknie !! itp . cena - 150 zł !!
fotki

3. gaźnik japoński kei-hin przepustnicy bardzo łatwy do montażu + drugi na części + rura z której trzeba wykonać kolanka + linka gazu specjalnie dobrana do tego gaźnika , na takim gaźniku pewien maluch w maluch-trophy przelatał cały były sezon i ma się dobrze, gaźnik robi robotę , polecam ,!! - cena 150 zł !!
fotki

4. nowe szyny uchylane do foteli kubełkowych , po odkręceniu uchylanej części i wywierceniu dziór można zamontować kubełek na stałe !! . cena 45 zł z przesyłką
fotka

5. felgi rekiny 2x- 5,5 " , 1x - 5' stan tak jak na foto!! - cena = 40 zł !!
fotka

6. szyba tylna stary typ bez ogrzewania !! cena = 20 zł wysyłka na odpowiedzalność kupującego !! .

fotka

7. magnetyzery made in usa . jak an fotkach = cena 20 zł z przesyłką !!!.

8. włącznik prądu i wyłącznik taki hebel z guzikiem w środku do odpalania , to co na foto !! cena 25 zł z przesyłką !

9. nowa pompka paliwa bis / cc lub do jakiegoś gaźnika od motoru montowanego w 126p bez powrotu , pompka używana tylko miesiąc .! cena = 30 zł

10. idealna pompka ze zbiorniczkiem do hydraulicznego ręcznego !!
cena = 30 zł !

11. jakaś hydro łapa z zapasów do 126p to co na fotkach i stan . cena = 45 zł z przesyłką !

12.podświetlenie tablicy do chromu lub p4 stan jak na fotkach , cena = 25 zł z przesyłką !

13. amperomierz / woltomierz lumel , mierzy napięcie i pokazują temperatóre oleju , sprawny , podświetlenie nie działa ! patrz foto. cena = 25 zł z przesyłką

14. antena z kablem do cb orginał president !! patrz foto . cena = 30 zł z przesyłką

15. czarne małe kołpaczki z napisem fiat lub fsm . mam kilka kompletów jak kto woli , cena podana za 4 szt , kołpaki do wyczyszczenia ,!. cena 25 zł z przesyłką .

Uploaded with ImageShack.us.

WYSYŁKA WEDŁUG POCZTY POLSKIEJ ZA POBRANIEM !!

MOŻLIWOŚĆ ZAMIANY POSZCZEGÓLNYCH CZĘŚCI NA , WAŁEK 6-110-6 LUB MISKĘ ALU 3,5 - 4 L . + OD ZALEŻNOSCI DOPŁATA !!

GG- 21852363

TEL- 882-800-245

[ wiadomość edytowana przez: tasik dnia 2011-12-10 18:46:04 ]

[ wiadomość edytowana przez: tasik dnia 2011-12-10 18:46:31 ]

Rekiny, hydrołapa i amperomierz - ile za wszystko z przesyłką?

Klakier- trochą takie gabaryty z 160 zł z przesyłką .

JAK CHCESZ DECYZJA NALEŻY DO CIEBIE !!

8. włącznik prądu i wyłącznik taki hebel z guzikiem w środku do odpalania , to co na foto !! cena 25 zł z przesyłką ! - SPRZEDANY,

UP . MOŻNA COŚ PROPONOWAĆ !!

[ wiadomość edytowana przez: tasik dnia 2011-12-11 13:00:43 ]

Wstępnie klepie głowicę

MGHRally - OK .

up.

up.

2. breda speeder - sprzedana !!

up .

ta hydro lapa chyba jest wyjebana bo widac na fotce wyciagnieta ta czesc która pcha tloczek ???

Cytat:
2011-12-15 22:35:29, jazbata1987 pisze:
ta hydro lapa chyba jest wyjebana bo widac na fotce wyciagnieta ta czesc która pcha tloczek ???

wiać też że nie pokrywają sie otwory do montażu ręczny się cofnie względem pompy i bedzie ok... nie masz pojęcia nie pisz

jazbata1987- nic nie jest wyrąbane ! a za 45 zł to co ty chcesz nowy ręczny hydrauliczny !!!!??

up

zastanawiam sie jak by takie cos podlaczyc ?? co trzeba przerabiac zeby to podpiac i czy z czyms takim maluch przejdzie badanie na kjsie

jazbata1987 - na pewno chodzi ci o gaźnik , powiem ci tak , mój kolega ma taki , jak znajdę link albo jakieś foto to ci pokaże, wiem w 95 % jak to podłączyć i rozpołowić itp , jeśli kupisz to ci napisze co i jak , i dlaczego ma nie przejść jak przechodzą na np mikuni czy z pandy itp , to ten co inny , nigdzie nie jest napisane że nie można !!

i ty jest urywek mojego kolegi maluch z takim gaźnikiem od ,025-30 sek

- http://www.youtube.com/watch?v=Sg9dJFP1anE

[ wiadomość edytowana przez: tasik dnia 2011-12-22 16:53:51 ]

Chyba chodzi jemu o ręczny- a więc jeśli wepniesz go szeregowo (bo to jest chyba jedyne wyjście w maluchu, mając z tyłu seryjne bębny) to zapewne nie przejdzie ani BK na kajotesie, ani przeglądu

Cytat:
2011-12-22 16:43:57, Tybek pisze:
Chyba chodzi jemu o ręczny- a więc jeśli wepniesz go szeregowo (bo to jest chyba jedyne wyjście w maluchu, mając z tyłu seryjne bębny) to zapewne nie przejdzie ani BK na kajotesie, ani przeglądu

a wiesz dalej nie trybie o co chodzi z tym podpieciem to jak nie seryjne bebny to musza byc tarcze i zaciski i podpiecie pod cylinderek czy jak ???

jazbata1987 - po prostu tylne przewody podpinasz pod trójnik i jeden przewód z trójnik idzie do hydro łapy i wszystko

Cytat:
2011-12-22 16:38:54, tasik pisze:
jazbata1987 - na pewno chodzi ci o gaźnik , powiem ci tak , mój kolega ma taki , jak znajdę link albo jakieś foto to ci pokaże, wiem w 95 % jak to podłączyć i rozpołowić itp , jeśli kupisz to ci napisze co i jak , i dlaczego ma nie przejść jak przechodzą na np mikuni czy z pandy itp , to ten co inny , nigdzie nie jest napisane że nie można !! i ty jest urywek mojego kolegi maluch z takim gaźnikiem od ,025-30 sek - http://www.youtube.com/watch?v=Sg9dJFP1anE [ wiadomość edytowana przez: tasik dnia 2011-12-22 16:53:51 ]

to jest gaznik na dwa gardziele ??? jak by go porownac do dellorto jak wypada
moge wmiare tanio przerobic glowice na dwa kanaly ale problem jest z gaznikiem jaki kupic i czy wogole sie oplaca

GŁOWICA NADAL AKTUALNA !!!

GAŹNIKI TRZEBA ROZDZIELIĆ , ALE MOŻNA I DWA ZAMONTOWAĆ ONE W ORGINALNYM SAMOCHODZIE PRACUJĄ RAZEM TAKŻE WSZYSTKO SIĘ DA , A JUŻ WIDZIAŁEM TAKI WYNALAZEK I SZEDŁ PIECEM MALUCH

no dobra ale czy takie podlaczenie pod trojnik przejdzie badanie