| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-09-26 22:39:13 No nic dodać, nic ująć.
Odnośnie mojego uwielbinia dla designu tego autka, załączam jedynie linka. Biorę śpiwór, karimatę i lecę pod siedzibę forda. Może wezmę ich na litość i podarują mi takie cacuszko Mustang Shelby Cobra GT 500 Eleanor |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2003-09-26 22:52:55 Delikatnie przedobrzyli wygląd, ale mimo wszystko mniam. |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2003-09-26 23:08:01
Jak to trzy jak to trzy?!? Mój to jeden, mojego Taty to dwa, a ten trzeci to czyj? |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-09-26 23:42:00 Co do tej naprawdę zabawnej komedii (szybcy i wściekli) to przyznam, że faktycznie nie zauważyłem tam Mustanga Shelby.
To jest natomiast replika z 60- ciu sekund (prócz przednich lamp soczewkowych Ostatnio zainteresowałem się tematem owgo forda i faktycznie natrafiłem na 2 egzemplarze gdzieś w sieći wraz z fotkami z jakiś zlotów. Niestety moim zdaniem, żaden z nich nie poraził mnie dokładnym odwzorowaniem z oryginału (z zewnątrz). Z drugiej strony, tak sobie myślę, że skoro GT500 są dwa w polsce, a chciałem odrestaurować autko, którego był bym jedynym właścicielem, to może pomyślę nad Dodge'm Challenger' em też z '69 r.? |