MotoNews.pl
12NAJLEPSZEGO! (263144/12) - NT

NAJLEPSZEGO!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wszystkiego najlepszego z okazji Świat wszystkim Ładomaniakom! Oby Wasze Łady w przyszłym roku cieszyły Was jak dotychczas i nie odmawiały posłuszeństwa
Udanych i spokojnych!

http://www.youtube.com/watch?v=BAx_wVvT9UM&feature=related

dla tych co włąśnie jadą albo zaraz będą

Ja również życzę wszystkim pasjonatom motoryzacji wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń oraz tyle samo przyjazdów, co wyjazdów z domy. WESOŁYCH ŚWIĄT !!

Wesołych Świąt, szczęśliwego Nowego Roku oraz bezawaryjności naszych podopiecznych

Wesołych i Radosnych Świąt, Szczęśliwego Nowego roku życze wszystkim klubowiczom i ładamaniakom

a ja ze swojej strony chce życzyc wszystkim podopiecznym tego forum, klubowiczom i sympatykom aby zdrowie nam zawsze dopisywało i pozwalało kazdą wolną porę spędzac w ciepłym garażu na udoskonalaniu naszych staruszek, by nigdy nie zbrakło nam mocy a rosyjska stal wytrzymywała nasze fantazje na najblizsze dni zdecydowanie życze wam zdrowych spokojnych i wesołych swiąt

Wszystkiego najlepszego koledzy. Tym, z ktorymi spotkalem sie w tym roku dziekuje, i obysmy w przyszlym spotkali sie rowniez.

Wesołych Świąt zdrowia szczęścia pomyślności i coby ładnych przybywało a nie ubywało

Najlepsze życzenia bożonarodzeniowe dla wszystkich z forum Łady i nie tylko, zdrowia i pomyślności i radości z rodzinnej atmosfery tych Świąt !!!
Grzegorz

A ja chcial bym Wam zyczyc spokojnych swiat w gronie rodzinnym i bliskich. Zeby nikt nie mial uczucia samotnosci i zeby kazdy z nas mogl sie podzielic oplatkiem z bliska nam osoba. Fani lad, przybywajcie.

Zdrowych, pogodnych świąt oraz spełnienia marzeń.

Najlepszego !

I pamiętajcie - wŁADAmy na drogach ! Z roku na rok jest nas coraz więcej !

Najlepszego !

I pamiętajcie - wŁADAmy na drogach ! Z roku na rok jest nas coraz więcej !

Wesołych, szczęśliwych i rodzinnych Świąt dla wszystkich forumowiczów, oraz dużo zdrowia dla Ładzinek

Mylkus3

[ wiadomość edytowana przez: mylkus3 dnia 2011-12-24 15:59:44 ]

Świąt Prawdziwie Prawdziwych.
A nie sztucznej komercji

Zdrowych i pogodnych świąt, oraz wszystkiego najlepszego, dla wszystkich pasjonatów Łady i innych starych samochodów życzy brabus 55

Witam
I ja dołączam się do życzeń Świątecznych, wszystkim Klubowiczom i Sympatykom wszystkiego najlepszego

Przypomnienie jak wyglada zima:

http://youtu.be/FxcWdesDfz0

Najlepszego!
@lex

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W 2012 DLA CAŁEGO KLUBU.

POZDRAWIAM
IGIERS