[s] fiat 127, 1973 rok.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mój kumpel ma na sprzedaż Fiata 127. Ja szczegółów nie znam, szczerze powiedziawszy, nawet nie miałem okazji obejrzeć tego samochodu na żywo.
Po wszelkie informacje proszę dzwonić pod numer telefonu - 502 912 082 - Bartek.

rocznik 73
silnik 1.3
cena 2500pln
reszta informacji na tel.

Uploaded with ImageShack.us

Sprzedałem go kilka lat temu, a auto dalej nie przerejestrowane i PZU nadal przesyła mi OC za niego i każe przedstawiać umowę kupna-sprzedaży.

znaczy ze nie zgłosiłeś sprzedaży auta

łojezu, to juz trzeci własciciel na tych papierach. . .

MCQEEN, nie trzeci, ale chyba szósty
Jak ja go kupowałem, to miał już trzy albo cztery umowy bez przerejestrowania.
MP-rally, ja ubezpieczenie przeniosłem do TUW bodaj i opłacałem regularnie (bez niego na YTP by mnie nie wpuścili).

Bartek z Gdyni miał ponoć startować nim w... wyścigach górskich.

W aucie należało ogarnąć tylne zawieszenie (ktoś zrobił nieudaną wydumkę), był jakiś problem z zacierającymi się wałkami rozrządu (cały czas na tej samej krzywce, mimo zmiany głowicy... ), silnik raz chodził jak rakieta, a raz poprykiwał słabiutko. Krótko mówiąc do ogarnięcia, ale sam motor był dobry, skrzynia też.
Z przodu zaciski od CC, nowe mac persony, wszystko na żółtych poliuretanach. Z tyłu hydrołapa, ale taka samoróbka.
Ze dwa lata temu nowe progi, lakier, remont blacharski (ale nie jakiś rewelacyjny, łatanie z myślą o trzech sezonach). Tylna szyba i tylne boczne zastąpione poliwęglanem 2 mm.
To tak pokrótce, z pamięci.

Jak ta sama krzywka to pewnie szklanka sie nie obraca w bloku.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."