[k] mocowania boczne kubła

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Jak w temacie kupie skręcane mocowania[alu] boczne

Zadzwoń sobie do Rako kiedyś były za niecałą 100.

no wlasnie byly.. teraz maja za 300 dzielone i za 70 takie ze strach to wkladac do auta

A sprawdzałeś na Radzikowskiego 190 ?

maja tylko te gowniane jednoczesciowe

up up.

http://allegro.pl/mocowanie-boczne-fotela-kubelkowego-rajdowego-i2059630388.html

Mocowanie Alu RRS

A te sa zle ?
http://allegro.pl/mocowanie-fotela-mocowania-szyny-kjs-sparco-drift-i2069909751.html

Tez 3mm stal + lakier proszek, a cena najnizsza.

to co wkleiłeś piotres , do niczego sie nie nadaje , gośc który to sprzedaje , powiedział żeby nie brać tego bo krzywde mozna zrobic.

A dlaczego ? Nie rozumiem co moze byc nie tak w tak prostej rzeczy, nie sa zrobione ze stali a z jakiegos miekkiego stopu czy jak ?

Jakbys mogl to odpowiedz co jest wg Ciebie nie tak z tymi mocowaniami, czy po prostu napisales tak bo sprzedawca tak Ci powiedzial ?

Nie pytam bez powodu - sam jestem na etapie zakupu mocowan bocznych i wlasnie te za 55zl bralem pod uwage w sumie najbardziej .

Witam sprzedałem ponad 200 komletów tych jak w linku z allegro gwarantuje że są solidne jak ktoś chętny to zapraszam na priv cena 50zł mam około 5 kompletów na stanie.Poza najwyższymi czytaj drogimi modelami renomowanych marek gdzie rzeczywiscie widac jakośc nie dajcie się zwiesc na samą markę bo niskie modele bardzo często są jakości co no name za 2 lub 3 razy wiekszą kase.

Dokładnie tak jak mówi Mateusz posiadam te szyny i przy najbliższej okazji muszę je zmienić bo się nie nadają do niczego... pieniądze wyrzucone w błoto!

A moze ktorys z was powiedziec o co dokladnie chodzi i co jest nie teges z tymi mocowaniami czy jest to jakas tajemnica ??

Proszę bardzo
1. można się o nie skaleczyć(Nie są wyszlifowane na brzegach i rogach, mówiąc krótko mają zadziory)
2. Jak przykręciłem fotel na środkową wysokość, kładąc go na ziemi kiwał się. zmieniłem później ustawienie tak żeby był bardziej odchylony do tyłu, problem znikł.
3. trochę mały zakres regulacji trzy otwory to według mnie za mało.
Wydaje mi się ze to wystarcza... Być może trafiłem na jakąś złą serie, wole nie kupować następnych i testować... Szkoda mi po prostu kasy

a ja dalej kupie

juz nic

[ wiadomość edytowana przez: piotres87 dnia 2012-02-08 00:12:12 ]

a ja polecam te tanie. Mam takie, przechodzą BK w RPP i innych imprezach.
Nie chwieja się i ogólnie są ok. Mozną na nich śmiało dachowac i dalej trzymają(tak tak, testowane).

Szkoda wydawac kasy na to żeby miec trendy towar z niewiadomo jakiego sklepu. Nie róbmy sobie sztucznie kosztów w tym sporcie bo lepiej sobie na jakies wpisowe kase zostawic.

No ale nie robmy Mateuszowi OT w temacie