ZLOT OGÓLNOPOLSKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ZAPRASZAM NA ZLOT OGÓLNOPOLSKI:
1) Wstępna data zlotu to 04.X.2003
2) Na zlot można wpaść z całej polski! (będą ludzie z GW)
(będzie mapa dojazdu)

Chętni z F&F mogą zgłaszać się tu:
nr. GG 2459360
aryan@o2.pl
zlot na ulicy Technicznej w Łodzi. Jest to tor Kartingowy. Zostanie przygotowane wiele atrakcji dodatkowych. Zapraszamy wszystkie Fiaty

przecież to za tydzień

To jest dużo czasu żeby się zastanowić. SERDECZNIE ZAPRASZAM. Będzie fajnie.

Mapki dostępne
TUTAJ - MAPY

Nie bede raczej.
5 tydzien i 5 zlot a na kazdy 100 zł.
Skłądam auto na 18 - licze na was panowie ze sie poajwicie !!!

aha. tyle ze moj pocisk mowi: NIE bede jezdzic. ciagle sie bede psuc!(jak na razie skutecznie dotrzymuje slowa)
no i ta odleglosc(pewnei bym zgubil silnik albo by mi cos innego odpadlo )

Nie chciałbym zapeszać, ale na dzień dzisiejszy jest szansa, że się z bratem (RMC) pojawimy na tym zlocie. Ale nic nie obiecuję, bo to różnie bywa

Skoro Grupa Warszawska wpadnie to może jednak ktoś jeszcze ??
Organizacyjnie będzie DOGRANE.

ja 4 czyli w sobote mam rozpoczącie studiów zaocznych na któreym musze być

4 jest euromarket trophy - uważam że warto to zobaczyc

Nie jest do końca powiedziane że zlot jest 4 !! Może być 5 zależnie kiedy ma czas więcej osób.

Moch błagam przesuń na później bo się nie rozerwę!!! Super że wykazujesz inicjatywę, ale taki zlot wymaga ogłoszenia terminu ze znacznie większym wyprzedzeniem niż 7 dni! Poza tym, blacharz czeka, a pieniądze uciekają.

A jaką godzinkę przewidujecie?

krzemowy ja na naruchanie kaski potzrebował bym też więcej czasu bo to nie jest tak ze wsiadam i jade są też inne wydatki nie każdy da rady w siedem dni sie zmobilizować finansowo

dokladnie, u mnie podobny problem, kasaaa pomimo ze mam blisko to jednak jeszcze siedze w dlugach, za 2 tyg duzo chetniej sie przejade, bo 4go to marne moje szanse na pojawienie sie

Mochu wyluzuj z tym maxxowym zlotem, niewidziałeś organizacji w Krakowie, atmosfery, ludzi, aut i .... placu!
Daleko nam jeszcze do ogólnopolskiego zlotu organizowanym tydzień po TAK zajebistym zlocie jak w Krakowie.

Nie wyluzuję się ... ZLOT SIĘ ODBĘDZIE. Grupa Warszawska przyjeżdża.