Jak zamieścić foty?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie mam pytanko.Chcę zamieścić foty mojego HULTAJA ale nie bardzo mi to wychodzi. Czy ktoś moze mi pomóc?

Pewnie ze ci pomoge.
Tutaj czyli w odpowiedzi na post, robisz tak.

Wstawiasz obrazek. Masz zapytanie o URL. Naciskasz na twoj obrazek prawy klawisz myszki i wchodzisz we wlasciwosci. Zaznaczasz tam adres dostepu, kopiujesz go i wklejasz tu na forum do obrazka gdzie cie prosza o URL. I to wszystko.

Problem w tym, ze nie mozesz wstawic obrazka ze swojego kompa. Obrazek ten musi byc umieszczony na jakims serwerze. Najczesciej jest to po prostu prywatna stronka www. (np. twoja).

Ps. Jesli zas chodzilo ci o profil, tzn zdjecie w podpisie (np. ja mam czarne autko prawie niewidoczne) to musisz to ustawic w profilu. I tam mozesz wstawic obrazek z kompa. (przynajmniej kiedys sie dalo).
Ps2. A najlepiej przeslij zdjecia do Witka na serwer (poczta) on je u siebie zamiesci. I wtedy robisz tak jak napisalem na poczatku. Zaznaczasz we wlasciowosciach URL i luzik

No to jak już o fotki to ja proszę wszystkich o umieszczanie swoich fotek na http://www.witurb.iap.pl - witurb@interia.pl mile widziane krótkie opisiki

Dzięki za rady! Jak widzicie udało się. Możecie zobaczyć mój samochodzik.

Siemka Gracik ladny kolorek Poniacza
Mam takie same nakladki na pedlay
Jak obizyles gablote??
pozdro

hehe też mam te same nakładki na pedały

całkiem ładnie zadbany Poniaczek
czy nie masz problemu z policją z powodu światełek tylnich??

Cze. Pony91.Jeśli chodzi o obniżenie to założyłem sprężynki VENTURY -35mm. Amorki są seryjne.

Siema Speedmaster. Z tymi Swiatełkami to nie ma problemu z policją bo... ja pracuję w policji

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2003-10-23 13:52:50 ]

Dobrze wiedziec.W takim razie Gracik wiesz- temat pt ,,Ile wyciagaja Wasze statki" to blef.Kazdy w nim zartowal,bo tak naprawde to hyundaie na obszarze zabudowanym wyciaga tylko 60km/h,a poza 90.
pozdro

dobrze piszesz Intruz w naszych autkach są takie same ograniczniki jak w bolidach F1 jak wjeżdżają do boksu żeby dozwolonej prędkości nie przekroczyć

ja też mam Venturki ale siadł więcej niż 35 mm okoł 40-45

Panowie nie przesadzajcie. Nie kazdy "niebieski" jest taki zły. Poza tym ja nie pracuję w drogówce. Więc proszę wyluzować...

osobiście nic do niebieskich nie mam żaden kontakt z nimi źle się nie skończył więc się nie czepiam bo mi jazd nie robili

w HTG jest jeszcze jeden niebieski ale z drogówki z mojego miasta (my friend)