Sprzedam Espero 1996 za 14200zł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich jestem z Katowic i mam do sprzedania Espero 1996r 1500 16v ele szyby centralny zamek ele lusterka alarm jest to wersja GLX zielony metalik przebieg 98000km.Autko jest w b.dobrym stanie technicznym nic nie trzeba przy nim robić wsiadać i jechać.Przepraszam za spam ale uważam że jest to dobre miejsce na tego typu informacje aktualnie autko wystawiłem w komisie "Roni" w Katowicach Ligocie tam można go zobaczyć .Tel 506163211
pozd Krzysiek

Dobre miejsce, jak najbardziej ale cena... taniej kupilem swoje 1.5 i to 2 lata temu.

nom, szczegolnie ze ani klimy, wspomagania ani alufelg nie widze...

...że co, że niby za wysoka cena...
a właśnie, że dobra w koncu jest to jakiś sposób by wpłynać na rynkową jej wysokośc, a komu jesli nie nam powinno na tym najbardziej zależeć

Macku, ale przewaznie nie po to daje sie ogloszenia o sprzedazy zeby nie sprzedac.

Dlaczego twierdzicie, że to wysoka cena ?????
Widzieliście Espera za 14 tysi z 96 roku ????
Ja tak - są w stanie katastrofalnym.
Jeżeli ten bób jest w takim stanie w jakim kolo pisze, to jest to dobra propozycja

Widze że jest zainteresowanie autkiem (dyskusja) to fakt trudno jest dopaść tańsze espero byłem na giełdach Gliwice i Mysłowice i tego typu auta są po 15000zł rok młodsze za 16000zł.Zaznaczam stan auta jest dobry to nie jest złom.
pozd Krzysiek

[ wiadomość edytowana przez: komineks dnia 2003-09-22 11:53:02 ]

hahaha i powiedzcie mi ze ja nie moge za swoje 17 wziasc hahaha

13500 to maks... ale to jest cena wywoławcza, no i ciekawe jak sprawa wspomagania, bo bez tego to nie polecam.

A ja sadze ze czym wieksze ceny naszych bolidow sa na gieldach tym lepiej jest dla nas, posiadaczy samochodow gdyz bedziemy mogli je drozej kiedys w przyszlosci sprzedac.

Nie ma lekko koledzy. Ceny naszych aut raczej napewno nie będą rosły, a co jest pewne to będą spadać. Jedyne co można zrobić to jak najbardziej spowolnić ten spadek... Chociaż spadek cen na giełdzie sam się spowolnił - coraz mniej osób stać na nowe auta, więc pozostaje giełda lub komis. Gdzieś jakoś rok temu widziałem, czy też wyczytałem, że w PL zbliża się kryzys na rynku aut używanych właśnie z powodu zbyt małej sprzedaży aut nowych.

Cytat:
Nie ma lekko koledzy. Ceny naszych aut raczej napewno nie będą rosły, a co jest pewne to będą spadać. Jedyne co można zrobić to jak najbardziej spowolnić ten spadek...

E nie jest tak źle źrodło tutaj

Moim zdaniem na nasze samochody jest popyt chodzby wśród ludzi z pod znaku TAXI.
Pisze to na podstawie oferowanych mi ofert kupna.

jest popyt jak cholera.. nie moge sie opedzic od telefonow i propozycji i wlasnie mam trzy ktroe oscyluja wokol 17 tys
dla T. Mydlwoskiego no popatrz inwazja Jeleni...

Mówisz poważnie czy się z Tomkiem przekomarzasz?

mowie powaznie telefony ludzi sa non stop komisy dzwonia prywatne osoby nei ma problemu problem polega na tym kiedy sie zdecydowac na oferte zeby potem nei bylo gorszych
jutro dokonuje wyboru
a nowy samochodzik jutro tez kupuje arejestruje w poniedzialek

Hmmm. Z jednej strony cieszę się, że nie masz problemu ze sprzedażą, ale z drugiej szkoda że się go pozbywasz.

Wybacz niedyskretne pytanie, ale można wiedzieć co kupujesz?

[ wiadomość edytowana przez: Martinezzz dnia 2003-09-27 00:16:18 ]

nei bo zaraz by mnei zjechano ale podpowiem ze zakochalem sie w tym wozie mocniej niz w espero
Speedr i Maciek GT i qubaj cicho siedzcie

Cytat:
2003-09-26 23:15:14, Lasombra pisze:
podpowiem ze zakochalem sie w tym wozie mocniej niz w espero

Skoro tak to nie może to być octavia .

Cytat:
2003-09-26 23:17:25, Martinezzz pisze:
Cytat:
2003-09-26 23:15:14, Lasombra pisze:
podpowiem ze zakochalem sie w tym wozie mocniej niz w espero

Skoro tak to nie może to być octavia .

Martinezzz rulez