| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piotres87 126P FL 1.2MPI 89' Pomiechówek | 2012-03-06 00:25:31 Czesc
Musze kupic nowe bebny do 126p na tyl - oplaca sie kupowac orginaly fiat wywazane (53zl/szt) czy zamienniki nie wywazane wystarcza (33zl/szt) ? wolalbym nie przeplacac .
Druga sprawa - cylinderki Delphi do 126p daja rade czy sa tak samo gowniane jak pompy hamulcowe tej firmy ? pozdr. |
CEHU F&F MEMBER Duży Kropek Iserlohn/Niemcy | 2012-03-06 00:49:58 Piotrek daruj sobie zakładanie nowych tematów z pytaniami które już kiedyś padały, wyszukiwarka na prawdę nie gryzie! nawet jeżeli w temacie który znajdziesz nie ma odpowiedzi na to co potrzebujesz to możesz odświerzyć temat tym samym będzie na górze.
Nie oszczędzaj na bębnach kup wyważane i to samo jeśli chodzi o cylinderki kup nowe oryginały żadne delfi bo po 2 miesiącach już będą ciekły z pod głownych uszczelek a po pół roku z osłon |
piotres87 126P FL 1.2MPI 89' Pomiechówek | 2012-03-06 05:59:42 Orginałów za bardzo juz nie ma. Sa jeszcze SAMKO, CIFAM i NK.
Co do bebnow, szczerze mowiac troche mnie zdziwiłeś, myslałem ze te zamienniki spokojnie mozna brac .
Co do zakładania nowych tematów - OK na przyszlość bede szukał 30min nim zaloze temat . Po prostu spieszyłem sie wczoraj. |