Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
PLUTO SOSNOWIEC | 2003-09-30 17:30:06 JESTEM WŁAŚCICIELEM ŁADY 1500 S Z 1979 ROKU STAN IDEALNY 100 PROCENT ORGINAŁ 64 TYS.PRZEBIEG CZY KTOŚ MOŻE MI POWIEDZIEĆ ILE JEST WARTA?
|
![]() boreg VW T-23 warszawa | 2003-09-30 17:52:45 Poczekaj jeszcze rok, skonczy 25lat i zarejestruj jako zabytek. Wartosc wtedy sie podniesie. Dzis zalezy wylacznie od kupujacego.... |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-09-30 21:11:22
ja sie nie zgodze. juz na samym bandyckim haraczu, czyli OC jest sporo znizka.... czemu uwazasz, ze sie nie opyla???? co do ceny tej lady... to zalezy gdzie spytasz. U nas podamy wartosc na pewno sporo wyzsza, niz na jakims forum drestuningu.... trafiles na maniakow.... ale powiedz ile za nia chcesz.... |
![]() boreg VW T-23 warszawa | 2003-09-30 21:35:32 Zabytek - 50%OC i "wieczny przeglad". A, ze trzeba troche pobiegac, aby to zalatwic to inna sprawa... |
![]() dobry SYMPATYCZNY GOŚĆ ALFA ROMEO 156 SW 2, ... Łódź | 2003-10-01 02:22:49 z ubezpieczeniem to jest tak że auto musi skończyć rocznikiem 25 lat czyli z zasadzie jak już będzie miało 26 a PZU liczy to w ten sposób że od podstawy ubezpieczenia odejmuje twoje zniżki i od tego co wyjdzie 50% jeszcze odejmuje wiem bo tydzień temu ubezpieczałem a jeśli chodzi o rejestracje jako zabytek to już gorzej bo musisz przejść oględziny rzeczoznawcy czy oby napewno auto jest zachowane w orginale i niestety wszystko musi być orginał poza tym nowe tablice i jeszcze przykra sprawa nie za mocno możesz poryszać się tak zarejestrowanym wozem za granicami państwa chyba że wystąpisz wcześniej o zgodę konserwatora zabytków. co do kosztów całej operacji to nie znam.
Ja zostaje tylko przy zniżce w oc do której nie trzeba żadnych takich pierdół poczyniać |