| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
tomeQ_ stalowa wola/łorsoł | 2003-09-28 14:46:47 Tutaj tez Was witam. Od dluzszego czasu czytuje tutejsze forum, a jako ze nie mialem nic ciekawego do powiedzenia to nie mowilem.Teraz natomiast mam pytanie.Chodzi o samochod ktory mozna zobaczyc w moim profilu i tutaj .Wiec kolega moj zainteresowal sie tym autkiem(ja sam zreszta tez) i chcialby sie dowiedziec czy moze ktos z Was zna ten samochod.Silnik podobno ma wypukle tloki, walki abartha etc. Mnie szczegolnie zainteresowalo przeniesienie napedu i to czy wytrzyma zadeklarowana moc.
Pozdrawiam Tomek |
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-09-28 15:36:44 mnie sie bardzo podoba...ale to stwierdzam tylko na podstawie jednej fotki i krótkiego opisu z allegro...jaki jest naprawde trzeba oblukać na żywca |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-09-28 15:42:09 ja go widziałem najpierw świeżo po zrobieniu - super wyglądał - jakby wyjechał ze stajni abartha...
jakiś czas potem - zobaczyłem i załamka - ruina, wszędzie szpachla rdza itp.... a to jak wygląda teraz - wyciągnijcie wnioski sami |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-09-28 15:54:05 HAHa tomeq co ty tutaj robisz - ty masz nowego fiata A co do tego auta to mysle ze ktos z abarth Gmr lub qbaletek będzie wiedział. Swoja droga ciekawe czemu jeszcze nikt go nie kupił |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-09-28 15:54:35 Troche sie zmienił od ostatniego razu jak go widziałem. Miał pojedyncze lampy z tyłu i jeszcze chromowy grill z przodu. Ale mial małą stłuczkę i pewnie dlatego te zmiany. Srodek wyglada bardzo fajnie. Kubły, elektryczne szyby, w srodku taka konsolka z różnymi przełącznikami itd.
A silnik coż trudno powiedziec...raz go widzialem w akcji trzeba zadzwonic i dokladnie sie dowiedziec. Mysle ze kania by wiedzial cos wiecej i mogl co nieco powiedziec o tym samochodzie..no ale jego ni ma...i nie wiadomo co sie z nim dzieje. |
SzymonX F&F Sympatyk FiaT krk | 2003-09-28 16:06:35 Fajniutki podoba mi sie jak bym mial kase......... |
kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała | 2003-09-29 00:34:48 to fiacik mojego kumpla z uczelni sprzedaje bo....cóż myślę że sie nie pogniewa przyszła żona (tutaj składam wielkie brawa dla rodzinki) niestety nie poparła jazdy tak głośnym i twardym bolidem, autko oglądałem 2 dni temu jest po remoncie wygląda spoko motor to jest straszny ogień, jedzie jak wściekły zwykłą 2 litrówką nie macie się co stawiać,
PS pozdrowienia Dobor. |
kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała | 2003-09-29 00:38:29 aha z tego co wiem to skrzynia i most są z ARGENTY 2.0 |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-09-29 14:15:33 tyle ze masa tego 1100 jest o wiele mniejsza niz innych 2.0 litrowek |
misieq F&F Sympatyk 300C SRT8, Firebird ... Kraków | 2003-09-29 18:35:42 tak wiec pewnie jezdzi rozsadnie |