MotoNews.pl

[s] Skrzynia Abarth ,Komplet szyb 131 1981r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Posiadam do sprzedania pozostałości po moim 131 którego nietety nie mam już od ponad 10 lat ale za to udało się odgrzebac jeszcze kilka części czyli komplet szyb przód tył napewno boczne tylne i nie jestem pewien ale chyba też boczne przednie sprawdzę jeszcze .Posiadam też skrzynię biegów Abarth czyli wiadomo jaką całośc lub osobno sprzedam po cenach które uzgodnimy nie chce na tym zarobic a chce się pozbyc leży a szkoda wyrzucic bo ciężko to dostac autko było z 1981r 3 drzwiowe

tel kontakt 606 955 966 lub 603 775 453 lub email mgawda@wp.pl

zdjęcia mogę przesłac na email

cennik :
skrzynia 500 zł
szyby przód 100 zł tył 100zł boczne po 50 zł
wszystko oczywiście do negocjacji
odbiór raczej osobisty ew. dowioze woj śląskie i częśc małopolskiego
[ wiadomość edytowana przez: killzyw dnia 2012-04-14 00:07:15 ]

[ wiadomość edytowana przez: killzyw dnia 2012-04-14 00:15:29 ]

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2012-05-04 22:16:09 ]

daj przykładowe ceny wybranych elementów bo temat poleci!!

witam
poprosze o foto skrzyni
winiar7@o2.pl
jestem zainteresowany
pozdr

Cytat:
2012-04-14 00:23:10, winiar7 pisze:
witam poprosze o foto skrzyni winiar7@o2.pl jestem zainteresowany pozdr

ok jutro prześle

A ta skrzynia "Abarth" to nie jest zwykła pionowa piątka z dohca z mechanizmem zmiany biegów z logo Abarth ? Taka jak była w 131 Sport.

Tak wlasnie jest Bing.

Cala jej Abarthowskosc polega na nadlewie w ksztalcie napisu ABARTH na obudowie wybieraka

tak to właśnie ta jednak miałem wcześniej zwykłą skrzynie z 132 i wydaje mi się że w tej przełożenia są krótsze tzn skok lewarka jest napewno krótszy

[ wiadomość edytowana przez: killzyw dnia 2012-04-14 20:58:22 ]

Cytat:
2012-04-14 09:22:47, borysirl pisze:
Tak wlasnie jest Bing. Cala jej Abarthowskosc polega na nadlewie w ksztalcie napisu ABARTH na obudowie wybieraka

dobrze ze wszyscy tak myślą
a jednak skrzynia jest inna
ale to dopiero widać po rozebraniu a nie po numerkach na obudowie

To napisz czym się różni. Croft też pisze że różni się tym co wymieniłem, chętnie się dowiem czym jeszcze.

Może się różnić przełożeniami, Haynes do 131 podaje, że dla różnych pojemności silnika bywały odrobinę różne przełożenia. Co nie zmienia faktu, że nie jest to żadne tytanowe cudo.

Cytat:
tzn skok lewarka jest napewno krótszy

sluszne spostrzezenie, to jest zwykla skrzynia z fiata 131 z "usportowionym" mechanizmem zmiany biegow {con comando sportivo} , tak jest opisana w folderze reklamowym 131 racing-a z ktorego pochodzi.

gdzieś kiedyś czytałem że różni się nieznacznie przełożeniami i tyle co pamiętam

nie ma panowie co dywagowac skrzynia sprzedana

pozostały szyby gdyby ktoś chciał to do wzięcia nie ma tylko bocznych przednich a reszta jest tylne uchylne ceny w pierwszym poście gdyby ktoś reflektował całośc to za 200 pójdzie ale odbiór raczej osobisty chyba że w granicach rozsądnych kilometrów moge dowieźc

[ wiadomość edytowana przez: killzyw dnia 2012-04-17 01:31:13 ]

up podbitka bo zostały jeszcze szyby a szkoda je tłuc

jak bedziesz mial tłuc to daj znac- za jakas symboliczna kwote moge wziac boczne dla kolegi

za 200 przywioze ci wszystkie jakie mam w sobote do katowic

Cytat:
2012-05-03 21:25:17, nikusss pisze:
jak bedziesz mial tłuc to daj znac- za jakas symboliczna kwote moge wziac boczne dla kolegi

Wystaw na allegro, jak nie chcesz oddać za symboliczną cenę, czasem ludzie szukają. Ja mam w piwnicy dwa komplety do sprzedania, więc rynek jest nasycony.

a co to znaczy symboliczna cena czyli ile kto da ? bo nie wiem dajcie proszę propozycje to pomyślimy

Symboliczna cena to np. 20 zł.