[U] Piaskowanie w Krakowie, również z dojazdem.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. Małe i duże rzeczy, możliwość robienia u mnie lub dojazdu. Ceny w zależności od usługi, przykładowo felga stalowa 13" 25 złotych

503394300, gg 3212274

Up. Kilka przykładowych robótek.

Ford F-250 z 1976

Fiat 124 Spider BS0 1970

Rosengart LR539 SuperTraction Cabriolet 1938r

Up.
Plus referencyjne zdjęcia
Maska 124 Spider zdjęta z ramy. Samo poszycie. Zero uszkodzeń po piaskowaniu.

Up plus nowe zdjęcia z prac. A przy okazji zapraszam do polubiania na facebooku. www.facebook.com/ecoblasting

Camaro 1993

Silnik Harley-Davidson Evolution

Ford Mustang 1967

rama Kawasaki Vulcan 1600 Mean Streak 2005

Ford Mustang Fastback GT390 1967

Podbijam. Zapraszam na www.ecoblasting.pl i na facebooka.

Alusy BBS od Porsche 911

Borgward B611 1957

Rosengart LR539 Supertraction 1938

[ wiadomość edytowana przez: Julo dnia 2012-05-11 13:31:11 ]

trochę chyba drogo...za tę 13ke

w NoTech'u w Krakowie za piaskowanie 13"ki biorą 20zł i dają ci fakturę. Firma sprzęt ma profi. A jak chcesz to można i epoksydówką pomalować i masz 5 lat gwarancji na powłokę !

Super. Ja zajmuje się raczej samochodami a nie felgami. Zwłaszcza stalowymi. Zresztą nikomu nie każę przecież u mnie piaskować felg.

Czym piaskujesz, jakiego sprzętu używasz ?

Ja też nikomu nie zabraniam u Ciebie piaskować Julo

@faownik91 - drobnym ścierniwem i profesjonalnym sprzętem. Wolałbym zostawić sobie szczegóły dla siebie. Powiem tylko, że tak drobne ścierniwo dostawca ściągał specjalnie dla mnie i wcześniej go w ofercie nie miał.

a jak wygląda sposób zabezpieczenia profili zamkniętych by nie dostało się do nich ścierniwo?? Pytam bo będę piaskował niby w gości co robią auta ale boje się że jak to się przyklei do fluidolu to będzie masakra

O właśnie bo ja tez o tym myślałem i jedynym sposobem wydaje sie prucie podłużnic ewentualnie nawiercanie.

[ wiadomość edytowana przez: faownik81 dnia 2012-05-15 16:27:58 ]

Na to nie ma rady, zwlaszcza jak cos jest zgnite i wyleci dodatkowa dziura.

nie ma rady żeby się nie dostało a i wydmuchać jest trudno

Moi piaskarze przy piaskowaniu samochodów w całości do otworów w budzie upychają ciasno szmaty typu prześcieradła itp. Jest z tym oczywiście dużo roboty ale całkiem dobrze to ogranicza dostawanie się ścierniwa do profili. Jednak jak wiadomo, nic idealne nie jest i zawsze coś się tam dostanie.