Chcialem sie przywitac!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich klubowiczow.
Wlasnie udalo mi sie zarejestrowac na forum, troszke to zakrecone jestem spod Olkusza, od prawie miesiaca mam Corolle 1,4 VVT-i 2000 r. i jestem juz zakochany. Mimo paru niedociagniec (musialem czyscic bendiks bo sie przycinal, aku do wymiany, antena dachowa urwana) nie mam zastrzezen do autka. Chodzi jak marzenie, pali 5,7 l. Chcialbym zalozyc gaz jako ze dziennie robie do pracy 120 km. pomoze mi ktos z Was? Wiecie moze cos o kolektorach dolotowych aluminiowych? Bo na sekwencyjny wtrysk gazu nie mam kasy. czy te silniki w ogole toleruja gaz? (szlyszalem ze nie, ale ludzie rozne bzdury gadaja)
Dobra, nie nudzie was juz, za pare dni dolacze zdjecia do profilu coby kazdy mogl zobaczyc moje niestuningowane cudenko
pozdrawiam wszystkich
Diobeu

witamy kolege. zuc okiem na topic dla nowych
milego klubowania

Witaj kolego... miło że wpadłeś na nasz klubik. Mam nadzieję ,że to nie tylko na chwilę ale pozostaniesz z nami do końca świata... i jeden dzień dłużej.
Serwus

Witaj Diobeu.
Co do gazu to podpytaj się Benezisa i Nygusa - i przejrzyj ich strony

Witamy !

Czuj sie jak u siebie

Witam nowego kolege Diobeu
mam pytanie po co ci ga zjak pali 5,7 litra

Witaj nowy klubowiczu

Czuj sie jak u mnie

Cześć,
witam serdecznie.
Załóż nowy wątek z Twoim pytaniem ale najpierw przejrzyj wyszukiwarką forum bo było już dużo o gazie.

Witaj i zakładaj Lovato np hehe

Na dzien doberek witamy witamy i ten teges porob zdjecia swojej rakiectki i westaw w profilu, niom wlasnie skoro ci tajk malusko pali to ja bym w ogole nie myslslal o zaagazowaniu furmanki pozdrowka

Na dzien doberek witamy witamy i ten teges porob zdjecia swojej rakiectki i westaw w profilu, niom wlasnie skoro ci tajk malusko pali to ja bym w ogole nie myslslal o zaagazowaniu furmanki

1. Przepraszam za moje malutkie buractwo z tymi zdjeciami, z pracy wracam o 17 a wtedy slonce slabiutkie, jak tu zdjecie dobre zrobic??? Czasami zahaczam jeszcze gdzies wiec kurde nie mam kiedy fotki cyknac. Jak tylko cykne to sie uzupelnie

2. Z tym gazem to mnie troszke ochlodziliscie, okres zwrotu jest pieronsko dluuugi, a za te 20 miesiecy moze bede wiecej zarabial? )
pozdrowki
Diobeu