Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() trombocyt Miłośnik FSO Polonez LE Gdynia | 2003-10-06 18:22:02 musiałbyś sie skontaktowac z panem Chojnackim albo Grabowskim co chipują auta i może jest jeszcze w tym rada ciekawe co oni powiedzą |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-10-07 09:59:52
Tak, dzięki skontaktowałem się już. Rozmowa była krótka 1000zł, a w zamian zwiększenie momentu o 20proc. Dowiedziałem się tylko, że nie obejmowało by to zmiany mapy zapł. Nie zamierzam wydawać jeszcze extra 1000zł, ale chcę usunąć przyczynę-przecież silnik jest ten sam co był w abimexie. Czyżby hydrauliczne popychacze i wspomaganie kierownicy tak go osłabiły ? Agut |
![]() GT Miłośnik FSO Żaba Hindenburg | 2003-10-07 10:48:29 duży stożek K&N umieszczony pomiędzy akumulatorem a prawym reflektorem.Na razie jest bez izolacji termicznej od silnika,ale to sie tez poprawi.Oczywiscie cieple powietrze odcięte,a puszka filtra pozostała. |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-10-07 15:13:51
To już zrobiłem. Wprawdzie wot powietrza modyfikuję wg własnego pomysłu, ale akurat w tym przypadku ani zmiana wlotu, ani blokada ciepłego nie pomogły. Agut |
![]() trombocyt Miłośnik FSO Polonez LE Gdynia | 2003-10-11 20:01:00 tego to ja już nie wiem mam zanjomego co wymienił sobie chip na Vtech odciążył koło zamochowe. wypolerowane kanały, filtr stożek, do tego jeszcze most od trucka i chodzi jak burza a jest to GSI fakt ze troszke go to kosztowało |