| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MAD_DOGG F&F Sympatyk Ferrari killer & 100 ... Łódź | 2012-05-26 19:46:00 Nie ma czegoś takiego jak tanio i dobrze. Jak chcesz taniej to szukaj gotowego auta, budowa od zera zawsze będzie dużo droższa. |
rallyfilip (M) Furious Moderator Fiat CCS x 2 Tychy | 2012-05-28 15:40:09 Takie pierdoły jak lampka pilota czy siatka na kaski możesz zrobić samemu bo nie ma to bezpośredniego wpływu na bezpieczeństwo. Klatke też możesz zrobić sam jeśli zakupisz odpowiednie rury i pospawa to spawacz z papierami. Fotel wedle uznania, najtaniej wyjdzie jaki używany Bi-marco (ok 500)
Takie rzeczy jak mocowania foteli również możesz wykonać we własnym zakresie, musisz tylko czytać zał. J i stosować się do niego. |
damtab11 Bochnia | 2012-05-28 20:21:47 dziękować Filip a co jeszcze mogę samemu zrobić w malcu tak żeby przejść bk ?? mocowanie pasów też ?? |
rallyfilip (M) Furious Moderator Fiat CCS x 2 Tychy | 2012-05-28 20:48:41 Tak, możesz sobie zrobić, tzn mozesz zaoszczedzić na płytkach mocujących, jedna blaszka kosztuje ok 15-20 zł, a można sobie samemu wspawać blache 3mm z nakrętką od spodu, nie pamietam wymiaru.
Musisz kupic oczka do ich zamocowania (z nowymi pasami są zazwyczaj w zestawie) no i pas polecam kupić nowy, pomijajać względy bezpieczeństwa choćby dlatego że używane zdarzają się wyślizgane i trzeba je dociagać w czasie jazdy. |
Pieki7 Fiat 126p Nowy Sacz | 2012-05-29 07:16:23 Jak myslisz ze maluszek jesttani i zrobisz go zamale pieniadze to odrazu daj sobie spokoj, jestem z malopolski widze jak ja. Odrazu mowie ci ze u nas w regionie sa mocne potwory. Zobacz na glizde, na dzien dzisiejszy nie wiem czy jest cos mocniejszego w malopolsce ! |