Czy ktoś ma?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebny przód do espero: wzmocnienie, nosek, zderzak z halogenami, obie lampy, prawy kierunek, obie chłodnice, wentylator klimy. gdyby blachy i zderzak były srebrne, to lux. Był niezły brzęk w deszczu, trzeba naprawić.

Cytat:
2012-04-21 12:59:46, iskrownik pisze:
Potrzebny przód do espero: wzmocnienie, nosek, zderzak z halogenami, obie lampy, prawy kierunek, obie chłodnice, wentylator klimy. gdyby blachy i zderzak były srebrne, to lux. Był niezły brzęk w deszczu, trzeba naprawić.

Jak pamiętam już od jakiegoś czasu poszukiwałeś bezskutecznie opon do swojego Esperaka. Czyżby one stały się przyczyną nieszczęścia

Witam,
Po garażu wala mi się poszycie zderzaka przedniego do Espero, nie mam do niego "wnętrzności", ale jeżeli mnie pamięć nie myli to jest w kolorze srebrnym. Na pewno mam też jeden reflektor. Jeżeli jesteś zainteresowany to w weekend sprawdzę i napiszę konkretnie.
Pozdrawiam

wszystko już załatwiłem, aktualnie potrzebuję skraplacz, czli chłodnicę do klimatyzacji.

to nie to. poprostu jakiś palant w deszcz na drodze pełnej aut/pod Warszawą/ sprawdził jak mu trzyma ABS w cytrynie. On w tym roku sprawdzał już cztery razy i za każdym razem dostał kopa w dupe. Czy to nie palant? A może tak właśnie dorabia do renty, bo juz chodzi z "kulą". Tylko dlaczego trafił na mnie? Dlaczego nie myśli a ja mam kłopot bo to mija wina, kiedyś była "pośrednia przyczyna kolizji" Teraz jest ślepy kodeks, no i h.j.

Dalej potrzebujesz skraplacz? Jeśli tak to mam na sprzedaż - był kupiony jako nowy (nie pamiętam jakiej był firmy ale płaciłem coś koło 350zł ) i jeżdził na aucie ok roku czasu , niestety na sprężarce był minimalny wyciek bo czynnik ulatniał się po 3-4 miesiącach - po 2 napełnieniach się wkurzyłem i zdemontowałem całą instalację klimy pod maską .Skraplacz leży i czeka na nowego właściciela

witam, w sprawie skraplacza, ile ma on kosztować? Daj znać na pocztę spec20021@wp.pl, lub podaj nr. tel. /tydzień temu byłem w Toruniu/ pozdrawiam

patrzyłem w focie i szok kager kosztuje ok 120zł nissens ok 220 jak chcesz to osbiór w podwarszawskim Pruszkowie
nissensa miałem 2 i padły po sezonie kager dożył do 2 sezonu i sprzedałem Espero

[ wiadomość edytowana przez: Kula69 dnia 2012-06-28 20:18:10 ]

Kula, czy to na te konto co Ci ogarniałem takie rabaciki ???

A w tematcie to mam pas przedni Espero. Nowy. Oryginał. Kupiłem do swojego jak miałem dzwona ale blacharz się pięknie postarał i prawie śladu nie ma. Zajęło Mu to chwile ale warto było. Mniej roboty z wycinaniem i spawaniem.

Cytat:
2012-06-29 14:37:32, Ikarus260 pisze:
Kula, czy to na te konto co Ci ogarniałem takie rabaciki ??? A w tematcie to mam pas przedni Espero. Nowy. Oryginał. Kupiłem do swojego jak miałem dzwona ale blacharz się pięknie postarał i prawie śladu nie ma. Zajęło Mu to chwile ale warto było. Mniej roboty z wycinaniem i spawaniem.

dokładnie

Zastanawiałem się, czy to konto jeszcze lata

Cytat:
2012-07-03 08:35:27, Ikarus260 pisze:
Zastanawiałem się, czy to konto jeszcze lata

Pstrusiowe padło ale jest koło ratunkowe mojego znajomego z Pruszkowa

Dzięki Kuli 69 sprawa nie jest aktualna, dziękuję