Kłaniam się !
Czytając wszystkie posty na grupie dyskusyjnej niewątpliwie pogłębiłem swą wiedzę nt. Espero ... jednak nadal mnie nurtuje pewien problem...
Otóż...(postanowiłem o to zapytać, gdyż zauważyłem, że wśród Członków Klubu są także osoby w sytuacji zbliżonej do mojej - lub nawet w takiej samej) ... czy osoba studiująca (mam na myśli studia dzienne), która od czasu do czasu dorwie "kilka groszy" (znaczy... bez przesady z tymi kilkoma groszami

) - może sobie pozwolić, albo inaczej ...czy jest w stanie utrzymać samochód jakim jest Espero.
Nie mam już w tej chwili na myśli kosztów związanych z ubezpieczeniem i paliwem.
Wiadomo...każde autko od czasu do czasu szwankuje i trzeba coś przy nim zreperować - niektóre rzeczy są droższe, niektóre tańsze (ściągnąłem sobie cennik ze strony) ... ale czy tak OGÓLNIE z patrząc z pozycji studenta - jest to wykonalne ?

(ja jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiony, ale chciałem poznać opinię Użytkowników, którzy już są po "pewnych przejściach", to znaczy wymieniali poszczególne części i podzespoły i ogólnie mogą powiedzieć z jakimi wydatkami należy się liczyć ).
Z góry SERDECZNE DZIĘKI !
Pozdrowienia dla wszystkich Klubowiczów (i Studentów

)