św.Krzyśka jest dzisiaj gdyby ktoś nie pamiętał

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
JAK WYŻEJ.

Wiem i wczoraj miałem pełno wody święconej w mojej karecie i dostałem rybkę

A co to jest św Krzysztof?

Grzesiu - to wierzenia większości ludzi w tym kraju - ale na czym to polega to nie wiem??

patron kierowców-a ja głupi zapomniałem,że to dziś

Sądzać po ilości wypadków na polskich drogach to ten patron albo jest leniem, albo to typ jakiś mało zdolny. Chyba wobec tego nie chcę z nim zawierać bliższej znajomości.

już to pisałem w innym wątku - Krzysia sprzedają pod Tesco ciemne typy. 2zł kosztuje

oj Grzechu, św. Krzysztof to ten co zawsze na obrazku Jezusa na barana nosi. A tak na serio to prowokator z Ciebie...

grzes, to nie chodzi o to, ze majac obrazek z jakims kolesiem z podpisem sw. krzysio jestes wolny od nieszczescia drogowego, ale o zaznaczenie faktu, ze jest ktos w naszej imaginacji, kto stoi za toba i myslac o nim jeden kretyn z drugim nie bedzie zapierdalal bezmyslnie tworzac sytuacje zagrozenia. sw. krzysztof jest przypomnieniem, ze bac sie nalezy na drodze.

Oj prezes - zmieniasz się nie do poznania...

Do Bydgoszczy??

jakiego poznania? ja wcale nie jade do poznania!!!

no przecież napisał, że nie do poznania

Ja wiem - Prezez najpierw jedzie gdzieś, a później do Torunia...

Co się prezesa czepiacie Jedzie do Torunia przez Poznań

Grzechu, nie ma św Krzystofa jest Św. Krzysztof
Pozatym sam obrazek nie wystarczy....

[ wiadomość edytowana przez: ALtus dnia 2005-07-25 23:26:27 ]

pierdole poznan. kiedys pojechalem tam z ekipa do majchala, a jego nie bylo w domu. w zyciu do poznania nie pojade. chyba, ze do kroolika.

Cytat:
2005-07-25 22:49:08, Grzech pisze:
A co to jest św Krzysztof?

Ja też nie znam, może go do klubu zaprosić?

Jak to nie znacie? Przecież to jest Krzysztof Jarzyna ze szczecina

Cytat:
2005-07-25 23:31:44, leon pisze:
Ja też nie znam, może go do klubu zaprosić?

Było by nieźle "FSO AUTOKLUB pod patronatem honorowym Św. Krzysztofa" .

Ale Grzech by uciekał jak spod klaszoru o.o. Cystersów gdy zobaczył pagana z kropielnicą

Cytat:
2005-07-25 23:53:35, JerryP pisze:
..........Ale Grzech by uciekał jak spod klaszoru o.o. Cystersów gdy zobaczył pagana z kropielnicą

Buuuaaaahahahahahahaha

Cytat:
2005-07-25 23:53:35, JerryP pisze:
Było by nieźle "FSO AUTOKLUB pod patronatem honorowym Św. Krzysztofa" . Ale Grzech by uciekał jak spod klaszoru o.o. Cystersów gdy zobaczył pagana z kropielnicą

Wcale nie uciekałem. Chciałbyś co?