Pierwszy film z koreańskiego zlotu Espero !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
FILM ze zlotu cz.1

FILM ze zlotu cz.2

FILM ze zlotu cz.3

fajne te filmiki no i miuzik też fajny.

Widzę że kolega Gajer się udziela ale nie odpowiada na posty adresowane do niego

No tak.
Filmiki nawet nawet, tylko dlaczego te skośne tak lubią biały kolor???

Widzieliście, jakie fajne mają podpórki pod drzewa (film 1)?
Nie wiem same stać nie potrafią, czy cóś?

A moze My tez pokazemy ze Polak potrafi i jakis filmik nakrecimy, muzyke i jakies efekty dodamy? Filmik zoltkow w sumie jest dosc do bani, dosc monotonne. Nie lepeij filmowac samochody z osobna a nie jezdzic w kolko z kamera w bagazniku?. Gdybym mial cyfrowke to bym bardzo chetnie jakis swietny filmik nakrecil, ale niestety mam tylko analog. Kolega ma cyfrowa kamere ale dopiero w listopadzie bedzie naprawiona, wtedy cos fajnego nakrece i na neta wpuszcze.

a moim zdaniem słabiutkie te filmiki-ktos jezdzi w kolko zaparkowanych samochodow albo pokazuje jak kilku gosci gapi sie w kamere jak szpak w pi...

Kurcze. Tylko krytykujecie, ale samemu zrobić to już nie da rady. Wg mnie takie filmiki są super - można zobaczyć jak wygląda zlot u koreańczyków i jak mają zrobione autka. Szkoda, że my nie mamy możliwości archiwizowania w ten sposób naszych zlotów, chociaż Łukasz dwoi się i troi i galeryjki niezłe robi.

sahel chyba do mnie ta wypowiedz-ja tylko mowie swoje zdanie, jestem wdzieczny dla Łukasza ze je pokazal ale swoje zdanie chyba moge powiedziec, moim zdaniem robota Łukasza czyli zdjecia oddaja wiecej klimatu ze zlotow espero w Polsce niz nakrecane video u koreanczykow

Cytat:
2003-09-30 14:41:48, sahel pisze:
Szkoda, że my nie mamy możliwości archiwizowania w ten sposób naszych zlotów,

Jak to nie mamy
A 3 filmy zrobione przeze mnie na II Zlocie Śląska ??

TUTAJ do pobrania

Może jakość taka sobie, ale dokumentacja filmowa jest

Cytat:
Widzę że kolega Gajer się udziela ale nie odpowiada na posty adresowane do niego

Jak to ???
Ostatnimi czasy faktycznie nie mam wogóle czasu na czytanie forum (nowa praca, urządzanie nowego mieszkania, studia, kobieta..itp)
Jeśli macie jakieś pytania adresowane bezpośrednio do mnie do dawajcie na PRIVA! ...bo ja czasu na nic ostatnio nie mam....a na priva odpowiem na 100%...

Co do filmiku który tu wżuciłem to taka jest moja opinia:

1. Fajnie że można obejrzeć jak taki koreański zlocik wygląda na żywca, śmieszna i klimatyczna muzyka w podkładzie no i to jest pierwszy filmik jaki widziałem o Espero!
(oprócz profesjonalnego filmu o Espero 1/4 mili ze Zlotu z Rudnik)
2. Faktycznie te koreańskie filmiki właściwie niczym się od siebie nie różnią.... każdy jest właściwie taki sam... nic specjalnego...dłużyzna..... nic się nie dzieje.......ja bym to zrobił inaczej...

wszystko pięknie tylko te filmy mi nie idą mam jakisś migający biały obraz z paskami
kto wie jakiego kodeka potrzeba aby ruszyło

fajny ten filmik ale troche na nim malo sie dzieje mogli zrobic wyscigi na 1/4mili

No właśnie! Dobrze, że to napisałeś Andrzeju! Jak to nie mamy filmów ze zlotów!!
No i odrazu pytanie: Łukasz, czy umieścisz zdjecia ze zlotu (i ew. fimy) na swojej stronie bo ponoć jesteś w klubie osobą od działu "zloty" ??

Jeśli chcecie aby wżucić fotki ze zlotu Śląskiego do mnie na www to nie ma problema....
Pytanie tylko: kto jest za a kto przeciw?

jestem za

Cytat:
2003-10-02 13:16:44, ŁUKASZ_GAJER pisze:
Jeśli chcecie aby wżucić fotki ze zlotu Śląskiego do mnie na www to nie ma problema....
Pytanie tylko: kto jest za a kto przeciw?

Ja się tylko wypowiem jako autor swoich zdjęć i filmów.
Oczywiście że się zgadzam na umieszczenie ich w galerii Zlotów.
Jedna tylko uwaga na marginesie.
Z postu o filmie ze Zlotu koreańskiego zrobił się temat o zdjęciach ze Zlotu Śląskiego

Jestem za, a nawet przeciw...