A może by tak mały spocik w Lublinie???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proponuje jakis niewinny spot w Lublinie w Tą sobotę.
Wiem że czasu niezawiele zostało, ale tak sie składa, ze akurat teraz do Lublina przyjeżdza bartos.
Trzeba przyjąć gościa jak sie należy.
Gość w dom - Lada w dom, jak mówi staropolskie przysłowie.

Program spotu do ustalenia. W ramach atrakcji pokaże wszystkim chetnym....urwany aparat zapłonowy hehe(czytający na bierząco forum wiedzą o co chodz). Widział ktoś takie cudo?

To jak? Pisze sie ktoś?

Skoro mnie wywołano to ja się piszę
I jednocześnie prośba do Górala, albo Kacpra o podwieszenie tego wątku na górze
I może jeszcze mały banerek na klubowej z odnosnikiem do tego wątku?
Jeżeli chodzi o mnie i o godzine spotkania, to w grę wchodzą raczej godziny późno popołudniowe.
pozdr

No i już nas paru jest. Zdeklarowali sie jeszcze Sławek i Maciek z Lublina. Czekam na dalsze deklaracje. Godzina i miejsce do ustalenia.

to mozna wiedziec kiedy będzie ten "niewinny spocik" w lubline ??

Godzine i miejsce mam nadzieje ze podam najpóźniej w czwartek.
ewentualne pytania i sugestie - raski@op.pl albo
GG - 2408241

Bede z wami duchem,niestety nie cialem ;( Bede bawil w Skierniewicach na zlocie mojego drugiego klubu- CartoonTrabant.
Pozdrawiam wszystkich,ktorzy na spocie sie pojawia

Jeżeli chodzi o mnie to proponuję godzinę hmmmmm 16 lub 17, tyle czasu chyba wystarczy, żeby zobaczyć Lublin od rana (oczywiście nie wszystko ). Acha i Lublina nie znam , ale mam mapę
pozdr

osobiscie wole jakąs wcześniejszą godzine
może 14-15 ??
i mam pytanko kto by mnie ze sobą zabrał ??
oczywiscie też jestem z lublina

[ wiadomość edytowana przez: tomiq dnia 2003-09-17 13:38:39 ]

hejka
chciałbym żebyście mnie powiadomili kiedy bedzie oststeczny termin spodkania
POZDRAWIAM

na 99%..mam luzik w sobotnie popoludnie.....czekam na info o miejscu i godzinie

Proponuję godz. 16:30 na stacji benzynowej na Krasnickiej obok Polmozbytu, co Wy na to? Lublinianie macie inne propozycje co do miejsca?

[ wiadomość edytowana przez: bartos dnia 2003-09-18 10:09:33 ]

moze jeszcze ja bede jestem fanem lady i śledze forum od roku jestem ze stalowej woli

tomiq, daj namiary - zabiore Cie

Ostateczny termin
SOBOTA
CPN NA KRASNICKICH
GODZINA 16.30 - 17

stalowa wola ul wałowa 3/16 o ile omnie chodzi
moze bede nie objecuje bo wmojej ladzie poszedł simering na wale od strony rozrząsdu

niestety nie będede mógł przyjechać (nauka, nauka ) na spocik w lublinie ale mam nadzieje że kiedyś odbędzie sie następny na który będe móg być

POZDRAWIAM

To po co nowy wątek zakładasz?
Góral,Kacper albo Konrad,podłączcie to do wątku o spotkaniu w Lublinie.
pzdr Gresiek

połączono

No i juz po spocie. Niedlugo (mam nadzieje) wsadze w ten wątek pare fotek.

Tak i już po spocie, a oto króciutka relacja.
Spotkaliśmy się o godzinie 16:30 na stacji benzynowej, czekając do 17:00 na ewentualnycj spóźnialskich wymienialiśmy "fachowe uwagi" - maski w górę .
O godzinie 17 wyruszyliśmy na plac zamkowy (a co )
Ciekawy był przejazd ulicami Lublina, liczyłem pieniądze na ewentualny mandat .
Po przybyciu na miejsce i ustawieniu samochodów w szyku bojowym wróciliśmy do naszych pogadanek na wiadome tematy.
Na placu zamkowym doszło do ciekawej sytuacji, otóz podszedł do nas kolega ( przepraszam , ale imienia nie pamiętam, no cóż pamięc ma dobrą , ale krótką, szczególnie jeśli chodzi o imiona) i zapytał czy to spotkanie miłośników samochodów Łada. Okazało się , że on takze jest właścicielem Łady 2107, niestety nie należy do klubu i nic nie wiedział , ze takowy działa. Oczywiście otrzymał ulotke informacyjną od raskiego oraz zrobił pare fotek swoją cyfrówką. My mieliśmy zwykły aparat więc zobaczymy jak wyjdzie z fotkami ( skanerek kupię ).
Po 18 z Asią opuściliśmy spocik, czekało nas jeszcze parę kilometrów w drodze do domu.
Wielkie dzięki dla kolegów z Lublina za przyjęcie (chcieli nawet odprowadzić nas na rogatki .
Myślę, że spotkanie i frekwencję można uznac za udaną, zwłaszcza , ze pomysł na spotkanie padł na 5 dni przed terminem.
Uczestniczy spotkania:
Radek (raski) - 2107
Sławek (nevor ?) - 2107
Maciek ? - 2107
kolega z cyfrakiem - brak samochodu
Bartek (bartos) z Asią - 2108

pozdr

[ wiadomość edytowana przez: bartos dnia 2003-09-22 08:52:04 ]