600 po remoncie- nowe zdjecia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cyfrowka troche przeklamuje, lakier jest zielony, bedzie jeszcze polerowany. Zdjecia w profilu. Rdza na zderzaku i zasniedziale alusy autentyczne, tym sie jeszcze zajme. Niskiej zawiechy nie bedzie niestety bo na codzien jezdzi nim moja nazeczona.

[ wiadomość edytowana przez: MAD_DOGG dnia 2003-09-29 13:16:06 ]

Auto prześliczne... proponuje sie spotkac w przyszłym tygodniu, zapraszam na moje GG 1009865.

mam jedno identyczne lustereczko i szukam drugiego prawego tylko nie wiem od czego ono jest ?

o tak !

PS: Kompletuj do tego halogeny w chromowanej obudowie

Halogeny na stronie wesema.
120 z wysyłka 2 szt chrom !!!
Narazie kłoce sie z nimi telefonicznie w sprawie wysyłki - nie chca ;p wysłac móiwa zeby kupowac w sklepie.

Pikne autko!! Nic wicej nie powiem!!

fajne aluski z pentagramem z jakiego autka one są ???

śliczne autko bardzo mi sie podoba

Widziałem na żywo całkiem niedawno. Autko ładne. Choć gdzieniegdzie niedokładnie polakierowane. Kiedy zajmiesz się zderzakami i alufelgami to namów narzeczoną na małe obniżonko. I białe tylne lampy. Wnęrze kiedy będzie skończone ??? Kierownica nawet fajna ale brakuje detali ... i tapicerki i kubełków . Do zobaczenia na ZLOCIE.

Nic dodac. Nic ujac!!!! pikne autko posiadasz

sliczny! tylko jeszcze gleba(chociaz delikatna) i bedzie wypas

wow śliczności!!!

A moch to sie zawsze musi do czegos doczepic Probowaliscie znalezc kiedys blotniki przednie do starego typu- te waskie, albo tylne nie FL? Nowych nie robia, dostac mozna tylko FL albo elegant i to z calym bokiem. Ceny tez fajne... A na szrotach te elementy sa przewaznie w b. zlym stanie. Pozostaje dlubanie w metalu i dorabianie kawalkami... Szpachla jest wtedy niestety niezbedna! Ale warto bylo dla tego efektu poswiecic troche wakacji! Tapicerka bedzie moze w przyszlym tygodniu, lakier jak wczesniej napisalem miejscami matowy jest, ale bedzie jeszcze polerowany. Po to kladlismy cztery warstwy. Detale przybeda z czasem, jesli uda mi sie przescignac mocha w wykupowaniu czesci ze szrotow Do zobaczenia na zlocie, wpadne na Techniczna w sobote.

Fajna fura, a silnik pozostał 600???

Tak, silnik jest po remoncie (udalo sie znalezc glowice 600 z ktorej mozna bylo wykrecic kolektory i leciutko ja przeszlifowac),pozostal w stanie oryginalnym i tak juz bedzie - spalanie 5.5-6 w miescie!!! Czerwony jak by sie nie jezdzilo nie schodzil ponizej 8...

pieknosci to jedyne slowo ktore to moze opisac a jesli chodzi o glebe to faktycznie szkoda ze nie bedzie

a ja cos powiem!!
zaje...autko
szkoda ze moj tak nie wyglada

bardzo ladny maluszek...ciekaw jestem jaki jest koszt zrobienia blachy i lakieru w 126? interesuje sie troche wiekszymi autami ale poniewaz mam mozliwosc dostania "za darmo" f-126 z 1975 roku {musze go tylko przywiesc z Suchej Beskidzkiej} zastanawiam sie nad mozliwoscia odremontowania maluszka w oryginale oczywiscie.... jakies sugestie co do ceny blacharki 126 w Krakowie? dodam ze jeszcze nie widzialem tego "prezentu" i nie wiem jak bardzo jest... zbiodegradowany...podobno jezdzi jeszcze

same elementy blacharskie są tanie, momentami groszowe sprawy, możesz sobie sprawdzićtutaj lubtutaj. co do robocizny, to się zbytnio nie orientuję ale niestety nie jest już tak wesoło.
ale pomysł odnowienia '75 bardzo mi się podoba