Strona abarth-gmr

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
wiem ze wiekszosc z was zna nasz sajt
1° generalnie teraz juz osiagamy polap krytyczny i zaczynam sie gubic w ilosci materialu
2° docieraja do nas informacje ze strona jest przeladowana wolno sie laduje lub wcale

wiec - planuje gruntowna rekonstrukcje sajtu - wyrzucenie zbednych dzialow dodanie nowych itd
optymalizacje strony

jesli mozecie dac mi jakies rady co chcielibyscie poprawic usprawnic lub wrecz zobaczyc bede wdzieczny

pozdrawiam i

zapraszam

Mi strona chodzi naprawde bardzo szybko może fotki sie wolniej ładują, ale nie narzekam

Stronka jest ok tylko prawie zawsze jak na nią wejde wisi mi komp

Mnie też strona działa szybko, i nienarzekam. Jak dla mnie zmienić można sposób poruszania się po manu, oglądając galerie, czy inne foty.

a konkretnie na jaki ??

mi strona chodzi OK. Nie narzekam. A chciałbym zobaczyć poszerzony dział TUNING 126.tki

dzial "tuning 126" masz tutaj i na 100-tce stron w pl
niedlugo bedzie premiera repliki abartha 126 - wtedy napisze jak ja zrobilismy

Spoko , ja bardzo chętnie zobaczył bym u was w końcu ładną 132 z II serii , może z jakimś fajowskim zestawem Abartha albo jakąś atrakcyjną stylizacją , w końcu to samochud o bardzo ładnej klasycznej włoskiej linji .

Co do stronki - ładne zdjęcia , niektóre wręcz wystawowe , osobiście chciał bym w galeriach jeszcze wiencej fotek
Stronka ma swój klimat jest inna niż wszystkie

galeria ma byc zmieniona - jest za wiele problemow z poruszaniem sie po niej
zostanie oddzielony car of the mont od reszty galerii i w galerii zostana same wystawowe zdjecia tylko samochodow ktore mamy aktualnie na sprzedaz.

w car of the month zostana fotki jak dotychczas zmniejszy sie tylko ich liczba do okolo 30 na samochod

galeria zostanie dokladniej opisana i dodane zostana dzialy _dokladnie_ opisujace samochody. teraz jest zamieszanie wprowadzone przez Guya, ktorego niestety posluchalem i samochody sa opisywane pojemnosciami wiec w dziale "fiat 850" jest bus - coupe itd ...

czekam na dalsze uwagi
pozdro

Strona jest przemyslana..co prawda menu Galerii mogło by byc bardziej czytelne..ale spoko..

Forum...bardzo mocna strona!

Dał bym wiecej fotek "asortymentu", moze dokładniejsze opisy;]

Fotki rewelacja;]...bardzo fajnie pomyslane Car of The Month...

Moze jakis dZial historiia..opisy samochodów które zasługuja na to;]....np. wasze BP

Hmmm... Jeśli chodzi o galerię, to mnie osobiście leży układ podobny do Gallery (http://gallery.sf.net). Najpierw jakiś hierarchiczny układ galerii i podgalerii (podział chyba najlepiej po modelach), a potem każde auto ma swoją galeryjkę. Na stronach z pojedynczymi zdjęciami darowałbym sobie thumbnaile do innych zdjęć (szczególnie do innych galerii), bo to jednak przeładowywuje stronę i wydłuża czas jej ściągnięcia, oraz wyrenderowania.

K.Y.

Stronka oki z ładowaniem różnie ale to raczej wina obciążenia całego netu, 126 replika coś na co czekam długi czas!!

juz nie dlugo - czeka na malowanie )

przy okazji mozna usunac takie ala płynne przechodzenie z jednego okna na drugie. Jedno klikniecie i stronka sie przełącza.
Reszta ok !
wiecej newsów na stronie niz na forum bym polecał. Ale z opcja komentowania dla zarejestrowanych uzytkowników ala www.digart.pl