Kluczyk surowy do espero z immobilaizerem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich ........mam pytanko ,czy ma ktoś pomysł jak zakupić surowy kluczyk do espero z immobilaizerem ??????
podobno w kraju takiego nie ma a z koreii nie przypływa od dawien dawna .......tak się dowiedziałem w ASO w krakowie ......
help !!!!!!.

w kielcach mozna to zrobic na dwa sposoby kupis w serwisie albo pojechac do jednego z wielu sklepów które dorabiaja klucze i tam go kupic - wiem bo sam robilem to juz 2 razu za pierwszym zaplacilem cos kolo 200 zlotych a za drugim chyba 120-150, to jest uniwersalny klucz który pasuje do opla i daewoo a facet dopiero na miejscu go koduje tylko trzeba miec ten uszkodzony do kodowania

Pozdrawiam
Wiktor

potwierdzam idziesz do firmy gdzie dorabiaja klucze samochodowe i pasuje od opla warunek->musza miec urzadzenie kodujace do zaprogramowania imobilajzera w Poznaniu koszt 150 zł

dzięki .......mam więc rozumieć że oplowski kluczyk wygląda tak samo i nie będzie żadnych problemów. to lux bo został mi jeden kluczyk i jak jeszcze ten zgubię to będzie koniec ....

czesc Luxor
witam krajana
mam pytanko gdzie dorabiaja te kluczyki w Poznaniu
brakuje mi drugiego zapasowego
mikolaj

Witam
Cytat:
witam wszystkich ........mam pytanko ,czy ma ktoś pomysł jak zakupić surowy kluczyk do espero z immobilaizerem ??????
podobno w kraju takiego nie ma a z koreii nie przypływa od dawien dawna .......tak się dowiedziałem w ASO w krakowie ......
help !!!!!!.

Ja dostałem taki(orginalny DU) w Bytomiu. Ceny nie znam, bo jak kupowałem auto w komisie (dawniej ASO Daewoo) to dali mi gratis,bo był tylko 1 kluczyk.Nie wydaje mi się aby był drogi. Kodowanie kluczyka w ASO- 70 zł.
Jak chcesz to mogę podać tel. do tego komisu,może mają jeszcze jakieś,bo zostało im jeszcze sporo części do DU.

nie wiem czy od wszystkich opli ale napewno nie pasuje od wectry a ona ma inaczej nacinany, muj dorobiony jest identyczny jak w astrze 1 nawet wzór ma taki sam tylko w miejscu gdzie powinien byc znaczek opla sa dwie literki kl czy cos takiego

Pozdrawiam
Wiktor