[126p] 650rally

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
jako ze auto juz jakos wygląda to postanowilem go pokazac szerszej publice i juz niedługo będzie w barwach sponsora wiec najwyzszy czas pokazac jak to wyglada
modyfikacje:
silnik: wałek 385 ,głowa 2,5 dokładnie obrobiona,koło zamoachowe do wieńca, wał od bisa, odchudzone i wywazone korby , wywazone tłoki,gaznik seria z paliwem 120 i rurka f74, dolot wlasnej konstrukcji, breda
zawias: przód- resor na 13+laga, amory tylne KYB
tył - amory samoróbki i springi od tracka na pół
buda jak widac

[ wiadomość edytowana przez: qbara dnia 2007-04-22 16:02:20 ]

[ wiadomość edytowana przez: qbara dnia 2007-04-22 16:03:21 ]

[ wiadomość edytowana przez: qbara dnia 2007-04-22 16:04:56 ]

[ wiadomość edytowana przez: qbara dnia 2007-04-22 16:19:46 ]

[ wiadomość edytowana przez: dejta dnia 2007-04-22 19:52:18 ]
[ powód edycji: przód - przody ]

ładne fotki ale ciezko wyczuć czy to el, czy fl

sorki zapomnialem napisac ze to '84 (przynajmniej tak mówi dowód) był dzwon i cóz tak mi sie ubzdurało i tak zrobilem ze jest pół el pół fl

fajnie wygląda
tylko coś z tym przetłoczeniem na tylnik błotnikach bliżej drzwi bym zrobił....

Zajebisty . Ciekawe kiedy mój będzie jakoś wyglądał .

druga od końca fotka bardzooooo mi sie podoba
autko ładne

cehu drzwi były nie domknięte i dlatego tak wyglada ale jak sa zamknięte to przetłoczenie jest blisko i nie rzuca sie tak w oczy

chyba troszke jedzie na psa bo kolko jakos ucieka ,lub to zludzenie,felgi z poldka ????

Moim zdaniem chromy do niego nie pasują, na szerokich plastikach (FL/el) wyglądałby lepiej. Poza tym ładny i dopracowany, fajne felgi.

tak to fele z poldka ...ustawiana zbierznosc komputerowo wiec koła sa napewno ok.
wg mnie chromy to jedyne słuszne zderzaki do malucha bo na plastikach to jest poprostu nieporozumienie
tobie kobzacz sie podoba inaczej a mnie tak

według mnie bardzo fajny chociaż trochę dziwnie wygląda to połączenie przodu el i tyłu fl.
co to za korek wlewu paliwa ?

Cytat:
2007-04-23 18:29:10, dave-rallymaniak pisze:
co to za korek wlewu paliwa ?

sam niewiem..kupilem na zlomie za 5zl
ale to raczej z jakiegos motocykla

nie do każdego malucha chromy pasują do tego nie pasują

mi sie tam podoba w chromach.
Przed ostatnia fotka swietna, szkoda tylko ze nie jest albo elegant albo FL... ale ogolnie maluch bomba

chromy pasują !! lepiej wyglądałby tylko bez nich
zajebiste auto !!

Maluch super! Widziałem go przed remontem i teraz wrażenie jest piorunujące! Tylko te fele jakoś mi nie pasują do malca... jakieś takie zbyt kanciaste...

Autko bardzo mi się podoba! wszystko ładnie zgrane (chromy, kierunki i felgi). No i oczywiście "najlżejszy" kolorek.

Mam nadzieję, że kiedyś odwiedzisz nas na jakimś spocie

ladny, gdzie kupic taki znaczek ?

taki znaczek nie jest tani...

niema takich znaczków
kupujesz oryginal znaczek za 38 zeta , delikatnie odklejasz (zrywasz) "szkiełko" i tam jest od spodu widac wytłoczony napis...zdzierasz wszystko papierem i polerujesz na ideal i pryskasz sprajem
napis jaset wpukły i pomalowany srebrnym takze nieda sie uszkodzic tej powłoki...a zreszta- jak sie zerwie szkiełko to wszystko widac i jest proste
Chudy89- bardzo chce na sosine wpasc 8-9.06 ale wlasnie w sobote 9 musze isc na ślub porażka

[ wiadomość edytowana przez: qbara dnia 2007-04-28 20:56:21 ]