Naklejka LOB - modyfikacja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam propozycję modyfikacji naklejki tak, aby ten kto czyta, był w stanie nas odnaleźć w sieci. Oczywiscie jest to tylko permanent marker. Może macie sposob jak to zrobic bardziej profesjonalnie?:

[ wiadomość edytowana przez: 108_Kartos dnia 2003-10-02 12:09:53 ]

Ja nie mam.

Ale podłącze się do pytania:

Jak zrobić domowym sposobem tego typu naklejkę - chodzi oczywiście o jej wypukłość.
Jakaś żywica, tworzywo,...?

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Pierwotnie naklejki mialy byc z nickami. Ale proces produkcji tego typu kleidelek powodowal koniecznosc wykonania matrycy osobno dla kazdej naklejki - podrazalo to niesamowicie ta impreze.

Obecnie raczej jestem za utrzymaniem charakteru naklejki jako emblematu klubowego a nie reklamy klubu. Czyli bez WWW i bez nickow. Kazdy ma to samo. A jak ktos chce to niech nicki i adresy ponakleja osobno.

Cytat:
Może macie sposob jak to zrobic bardziej profesjonalnie

Mam - zamowic w jakies firmie poligraficznej. Bo klejenie jakiegos arcydziela rekodzielnictwa to chyba porazka ?? Wyjda Ci w najlepszym razie plaskacze z folii jak w OKP.

Wg cennikow wykonanie 1cm2 naklejki wypuklej ( takiej jak nasze ) ksztaltuje sie na poziomie 1zl.

Z całym szacunkiem panowie, ale.... ten kolor naklejki to lekka przesada! Przecież to się z żadną waszą Omesią nie komponuje!
Nie lepiej było zrobić coś mniej oczojebnego?

A pozatym naklejka cool! ciekawy dizajn

Kolor jest OK. Ma jebac po oczach !!

joł makaveli!
tak jak mówi Dra - ma JEBAĆ PO OCZACH!
właśnie o to chodziło.
pewnie można by zrobić czarno-srebrną takie gustowne kolorki - tylko PO CO? nikt tego nie zauważy.
a czy sie komponuje?
spójrz na tyłek PiotraS ( znaczy jego omy )
komponuje sdię w 100%
i oto chodzi i oto chodzi

kartos - z szacunkiem ale jak można było tak to zjebać ?
druga sprawa która nurtuje mnie od dłuższego czasu - a u Ciebie równiez to zauważyłem.
tylko się qrwa nie obrazać.
do czego służy / co oznacza ryba na samochodzie ?
od cholery tego widze codziennie.
bo łosie/charty/nurka już zjarzyłem.

A RYBA ??!!

Cytat:
Kolor jest OK. Ma jebac po oczach !!

No nic - poprostu różnica zdań. Zwłaszcza w takiej ładnej Omie jak Twoja to powiedziałbym że przegięcie. Ale to tylko moje zdanie...

EOT z mojej strony. Peace !

Cytat:
A RYBA ??!!

Ja słyszałem żę jest to tzw. Rybka chrześcijańska.... Czy to prawda?

Tak mówią.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Cytat:

Nie smialem wczesniej nic mowic... ale skoro Moder pyta to i ja sie doloze.

Znajdzie sie jeszcze jakas sztuka na podmiane w razie czego...

TAAAAAAAK u mnie tylko pasuje, bo ma (she) czarny tyłek
No ale teraz to boogi tez ma czarną. No moze sie mylę.
Rybka jest calkowicie chrzescijanska.

czyli co bo dqalej nie kumam

RYBA JEST JAK KRZYŻ NA SZYJĘ ?

zajebią mnie za przypierdalanie

Rybke sobie kleisz bo jestes katolik, hm jakby to Ci wytlumaczyc
O kleisz nalepke LOB bo jestes w LOB, kumasz?

Może raczej jak Św.Krzysztof w wersji outside car

Swoją drogą przypomniało mi się że miałem w swojej Omesi Św.Krzysztofa - chyba fabryka dawała Go w wypasie Nie zdejmowałem bo lepiej nie kusić losu Ale przynajmniej nie był jaskrawo-żółty

Urg - mi się też dostanie lol

Ja też mam czarny "tyłek" i komponuje się cudownie, tymbardziej, że jest pod listwą wygląda z tą naklejką zupełnie jak Omesia jak się lekko oko przymruży

Cytat:
Ja też mam czarny "tyłek" i komponuje się cudownie, tymbardziej, że jest pod listwą

Jak się narażać to narażać

Zobaczycie - jeszcze ktoś z DU Motor KĄpany to podpatrzy i będą robić w takim kolorze stickersy z napisem "OK - Road Check Passed"

Fajne jest to jak się widzi na szybach w Esperusiach, Tikaczach i Matizkach takie naklejki - po opuszczeniu fabryki powinni to świństwo zdejmować, albo lepiej w salonach po zakupie. Ale nie ma co - DU uświadamia naród

[ wiadomość edytowana przez: Makaveli dnia 2003-10-02 14:24:49 ]

Res, ja na IV zlocie po kilku zobaczyłem że mam dwudrzwiowe coupe - i to bez mrużenia oczu

btw. uprzedzając wszelka nagonkę bo w tym kraju jak spotkają sie 3 osoby to juz jest awantura nikogo nie zamierza(łem)m obrażać z tą RYBĄ. wiec sie nie obrażać. moje private zdanie jest ..... jakie jest i to na różne tematy. ale to sie nazywa wolnośc przekonań. uprzedzam bo my Polacy jesteśmy zadziorni w każdych pogladach a religia/polityka/piłka nożna to chyba najbardziej

to w takim razie kiedy moglbym liczyc na klubowa naklejke ze tak skromnie spytam.
podrawiam

Cytat:
2003-10-02 13:18:20, urg pisze:

To było spontaniczne działanie wieczorem, niemal po ciemku, poniekąd na próbę. Naklejka nabrała charakteru bardziej osobistego. Poza tym można to zmyć i nawet trzeba, bo jest krzywo i do dupy. Nie wiem czy zostawie tam nick'a, ale kropki oraz .pl na pewno, coby sie mam LOB rozrastał.