[S] Fiat 126 BIS cały na części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W przyszłym tygodniu będę rozbierał BISa na części.
Jeśli ktoś coś potrzebuje pisać lub dzwonić 604 786 480
Lub w całości 1500zł

ile za przekładnie kierowniczą kompletną z obejmami

Przekładnia, gumy, mocowania i drążek 150zł

Jak spód wygląda ? Mocno on podgnity jest ?

Szczerze to nawet się nie schylałem żeby popatrzeć, ale ogólnie blacharsko w dobrym stanie, jutro wrzucę fotki podłogi.

Szkoda że mam dość daleko, jakby był niezły i trochę byśmy z ceny zrzucili to bym brał.

Cena jest ostateczna

Interesuje mnie tylna wycieraczka, dokładka tylnego zderzaka, półka tylnej klapy oraz boczne wloty da radę to wysłać?

w imieniu MateuszaC klepie wnętrze i proszę o jego fotki

Oferty proszę składać na priv, jest możliwość wysyłki wg. cennika poczty polskiej

UP

mam dwa kompletne BISy na części

kupię drążek kierowniczy bez luzów

Ile za boczne kratki/wloty powietrza i maglownice ?

Nie polecam interesów z tym gościem, radzę być rozsądnym w zakupach.Ja przez niego zostałem oszukany.

Cytat:
2012-09-11 20:14:19, kopi pisze:
Nie polecam interesów z tym gościem, radzę być rozsądnym w zakupach.Ja przez niego zostałem oszukany.

Ciekawe kiedy?
Wtedy kiedy próbowałeś mi wcisnąć surowe odlewu cylindrów których nawet nie mogłeś sprzedać na allegro? z których i tak wcześniej zrezygnowałem bo czas oczekiwania na nie wydłużył sie o kilka miesięcy... I kto tu kogo oszukał zapewniając o krótkim czasie oczekiwania.

[ wiadomość edytowana przez: KordosMichal dnia 2012-09-11 21:26:23 ]

Nie będę wywlekał na forum jak mnie oszukałeś bo sam dobrze wiesz , a to co tu piszesz to przeczy wszystkiemu. Natomiast pisanie mi na PW co o mnie myślisz świadczy tylo o Tobie.Jeszcze raz ostrzegam wszystkkich przed Tobą

Cytat:
2012-09-12 13:14:57, kopi pisze:
Nie będę wywlekał na forum jak mnie oszukałeś bo sam dobrze wiesz , a to co tu piszesz to przeczy wszystkiemu.

Wydaje mi się że jest zasadne to, abyś napisał jednak o tym, ale w innym temacie. Jeżeli faktycznie Ci zależy na tym by nikt inny nie został już w ten sposób potraktowany przez tego usera. Tam też osoba ta posądzana przez Ciebie o oszustwo mogła by zamieścić stosowne sprostowanie.

Cytat:
2012-09-12 14:31:01, CEHU pisze:
Wydaje mi się że jest zasadne to, abyś napisał jednak o tym, ale w innym temacie. Jeżeli faktycznie Ci zależy na tym by nikt inny nie został już w ten sposób potraktowany przez tego usera. Tam też osoba ta posądzana przez Ciebie o oszustwo mogła by zamieścić stosowne sprostowanie.

Jestem za tym , chętnie dowiem się w jaki sposób rzekomo oszukałem "Kopiego"

Cytat:
2012-09-12 21:35:44, KordosMichal pisze:
Jestem za tym , chętnie dowiem się w jaki sposób rzekomo oszukałem "Kopiego"

Poszedł PW nie chcę Ci zaśmiecać już tematu mam nadzieję że mnie zrozumiałeś
P.S.Tu tak ładnie o mnie piszesz "Kopiego" a na PW walisz do mnie pajacu.

Chętnie przytulę lusterka L/P jak są w dobrym stanie, ile za nie chcesz ?