[K] 126p zawias drzwi bocznych (wyciety z drzwi)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc

Kupie pilnie zawias z drzwi bocznych 126p- dolny (nie wazne czy lewy czy prawy) - wyciety z kawałkiem drzwi (odkrecony od nadwozia, razem z gniazdem).

W stanie bdb- trzpien musi sie obracac w zawiasie, a nie w gniezdzie (nie zapieczony).

piotrek_wis@poczta.onet.pl lub PW lub piszcie tutaj.

oczywiscie wysylkowo...

mam dwoje drzwi z których nic nie będzie, zobaczę jak chodzą zawiasy to za browarka mogę to wysłać.

Czekam na informacje z gory dzieki, licze ze beda OK

sprawdziłem zawiasy i są ok, ile ich potrzebujesz i jak mniej więcej Ci to wyciąć?

Super. Wiesz... jak Ci to zbedne to wytnij wszystkie 4 szt. ..ot tak z kawałkiem drzwi (z 10cm pasek ?). Utnij jak Ci pasuje, naprawde, ja w planach mam przyspawac sobie uszkodzony zawias w miejscu gdzie on wychodzi z drzwi dopiero.

Chyba ze od srodka uda mi sie tam jakos go niego dobrac i wspawac nowy z kompletnym mocowaniem, ale jeszcze nie ogladalem tego czy tak wogole sie da (zapewne nie).

wysylka : www.tani-kurier.pl - zamawiac, oplacasz przelewem za transport (w tym przypadku 20zl) i kurier przyjezdza pod dom wtedy kiedy zaznaczysz. taniej i wygodniej jak poczta. choc jak Ci pasuje to i poczta prior mozesz wyslac.

Podaj mi na PW nr konta i ile mam wplacic.

Serdeczne dzieki

nie ma problemu by wysłać tym kurierem nie raz korzystałem, wytnę wyślę i wtedy stwierdzisz czy Ci pasuje i zrobisz przelew wg swojego uznania bo tak drzwi by szły na żyletki.
Podaj dane do przesyłki postaram się to do jutro załatwić byś miał na poniedziałek.

Dane juz poszly na PW. Jeszcze raz wielkie dzięki .