Magurski Rajd Zimowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema wybiera sie ktos z na Magurski Rajd Zimowy, jak sie oczywiscie odbedzie. Bo narazie jest strasaznie malo zalog

Tutaj pytanie raczej do osob z woj. malopolskiego

[ wiadomość edytowana przez: HuHu dnia 2005-02-06 14:51:10 ]

rajd napewno sie odbedzie, co do ilosci zalog proponuje podziekowac "dzialaczom" za podniesienie wpisowego na PPZM

ja bede w serwisie Janusza Majka (Saxo VTS)

Ja sie wybieralem odkad tylko bylo wiadomo ze taki rajd bedzie. Niestety w przyszly weekend jest jedyna mozliwosc zdobycia licencji wyscigowej i musze jechac do Poznania

Na pewno warto sie wybrac, bedzie klimat z rajdu szwecji - odkad jezdze kibicowac na rajdy czegos takiego jeszcze nie bylo.

Sanok bedzie napewno

ja wzialem urlop i bede juz od jutra;)
do zobaczenia!

zapraszam na fotki z rajdu, oraz z BK przed rajdem! klik klik

mountez: musielismy sie widziec na BK (mamy pare identycznych prawie fotek) - szkoda ze sie nie zgadalismy :/

Moje fotki: http://www.rallyfoto.info

to sie gagacki nie popisal

heh. bylem z kolega. bedzie jeszcze jedna porcja identycznych fotek;). co do samych zdjec - nie przykladalem sie za bardzo, i stad taki slaby efekt.
twoje fotki super, jak zawsze!

ps: wyniki tutaj. taka ciekawostka - wszyscy ktorzy mieli awarie lub dzwona - wypadli na tej samej trasie (OS 3, 6 i 9). to wlasnie ta proba ktora jest na fotkach;)

[ wiadomość edytowana przez: mountez dnia 2005-02-16 16:15:31 ]

Kacper zrobił ładny wynik, ale jakby Alicja siedziała za sterami to by dopiero się działo
A jeszcze niedawno ścigaliśmy sie wokół trzepaka, szkoda że nie wszyscy mają talent i pieniądze