Wyniki Euro

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wdając się w dyskusje kto komu co itp. chciałem się pochwalić że mam już wyniki. Przy okazji mała anegdota - w mojej klasie (do 1600) w czasie ogłoszenia wyników figurowałem na drugim miejscu zaraz za poczopikową Hondą . Teraz widzę , że jestem już na trzecim - a to dlatego że zniknęła kara 20 sekund dla załogi pewnego fiatolota sputnika z silnikiem Mirafiorii. Zresztą sympatycznej załogi, szkoda tylko że te kary im tak znikają - hokus pokus ... To może ja też zaczaruję i wracam po pucharek na rozdanie nagród

No to gratulacje Geoff szkoda tylko ze nasz AK znowu wali jakieś przekręty z czasami chociaż tyle że dla naszej załogi ale tam już niestety tak jest
PS. drogi Alexie 29 weź teraz przekonaj ludzi niechętnych że ten automobilklub jest taki zajebisty wspaniały i w ogóle. Szkoda gadać na ich temat

Geoff a masz może wyniki w klasyfikacji Generalnej i do 1400??

Mam wszystkie , mogę podesłać....

to możesz je przesłać na gazda@poczta.fm
z góry dzięki

Cytat:
2003-10-09 21:35:51, Gadzio pisze:
to możesz je przesłać na gazda@poczta.fm

Ja w kwestii fotek, bo Konrad zablokowal watek "Euromarket..." - ciesze sie, ze sie podobaly. Po to je robilem.

A z reszta Gadzio -zajebiste boki zapinales, to bylo co fotografowac.

wkońcu jazda pod publikę

Czy jest jakas strona z wynikami?Podajcie.
Do Geoff (sorry,jak przekrecilem nick'a) - nie bylo zadnych pucharow za klasy Tu zgodze sie z reszta,ze pod tym wzgledem byla kicha (nagrody,brak Kuzaja)
Mnie tez ukarano taryfa, false startem (chociaz moim zdaniem nie zrobilem tego),ale nie podejrzewam kogos o zlosliwosc. W nerwach moglem zawalic.
Pozdrawiam

Cytat:
2003-10-15 22:51:54, alex29 pisze:
Czy jest jakas strona z wynikami?Podajcie.
Do Geoff (sorry,jak przekrecilem nick'a) - nie bylo zadnych pucharow za klasy Tu zgodze sie z reszta,ze pod tym wzgledem byla kicha (nagrody,brak Kuzaja)
Mnie tez ukarano taryfa, false startem (chociaz moim zdaniem nie zrobilem tego),ale nie podejrzewam kogos o zlosliwosc. W nerwach moglem zawalic.
Pozdrawiam

http://www.rallykrakow.f15.pl/wyniki.html

Dzieki Gadzio
Cholera,gdyby nie taryfa (mimo false startu) bylbym 3), to sukces na takiej nawierzchni, Subaraki byly nie do pokonania
Nie zloscie sie na mnie
Pozdrawiam......Pawel Plata
Robcie to co robicie, a i tak bede zawsze bronil AK
To jest zabawa i jak mialem wiecej czasu to tez kazda sobote,niedziele spedzalem na kreciolkach,KjSach
Pozdrawiam Wszystkich
(Gadzio,teraz juz wierzysz,ze nie jestem z AK?)

Spoko przynajmniej sie ujawniłeś, nie dziwię się że nabijasz sie z tych co jeżdza maluchami skoro ma się taką rajdówkę jaką jest
Honda Civic pewnie mocno grzebniętą. dla ciebie maluch rajdówka pewnie jest porównywana do kosiarki z własnym napendem. Róznica miezy twoim a moim czasem wyszła zaledwie 14,6sekundy i też miałem jedną taryfę i lądowanie w rowie w Rudawe, wniosek z tego taki że róznica w mocy kolosalna za to w czasach nie wielka, no ale cóż przecież nie jechalismy tam dla rywalizacji tylko dla dobrej zabawy.

P.S.
Może i nie jesteś z AK, ale mamy odmienne poglady na ich temat, cóż każdy swoje zdanie ma.

P.P.S.
jak bys jednak wygospodarował trochę wolnego czasu 25 października to zaprazamy na kręciołek organizowany nie przez AK, a przez nasz Klub Rajdowy Rallykrakow

no i wszystko pięknie, skończmy już temat AK, każdy ma swoje zdanie, ten sport ma nas łączyć a nie dzielić

Właśnie
Gadzio wszyscy wiemy że jesteś super rajdowcem i nie ma na ciebie mocnych tylko ten samochod ci przeszkadza...

Do Gadzia : Nie przeżywaj tak różnicy samochodów bo wiadomo od zawsze że maluch , a szczególnie Twój do takich imprez jest bliski ideałowi. Fakt drugi : Civic Alexa nie jest grzebnięty ,to jest za delikatne określenie , różnice czasu policzyłeś jednak źle. Nie po to jednak są klasy żeby sporównywać się z autami silniejszymi 10 razy. Wszyscy wiedzą że w kjsach bardziej od auta liczy się umiejętność nie popełniania błędów. To wszystko.

Do Pawła (Alexa) : witam na forum wielokrotnego zwycięzcę Euro , zgadzam się że Subarynki były poza konkurencją , więc rozumiem że zmiana samochodu oznacza zmianę też i zawodów w niedługim czasie na coś ala PZMot?

Do Rekinka : Sprzedaj mi Puga ślicznego , a ja obiecuję załatwię Ci wszystkie publikacje o rajdach w Polsce jakie wyszły do dnia dzisiejszego

no gadzio ale wsadz spojlery i juz bedzie ideał...i przy okazji sie bedzie lepiej drogi trzymal

Ja bym się tak nie cieszył , jakbym miał brzydkiego małego

a tak poważnie to po co narzekać na swoje auta, konkurencje, pogode, niedyspozycje, głupich sędziów, przekupnych sędziów, krzywe drogi , dziury , wałki , przewałki , długo nic nie pisałem ale oby się forum nie przekształciło w dawny autoklub , kto to czytał to pamięta. Podgryzanie się nawzajem itp . A po co, wkońcu jak napisał Konrad , co ma łączyć niech nie dzieli

Cytat:
2003-10-16 18:24:20, GeOff pisze:
oby się forum nie przekształciło w dawny autoklub , kto to czytał to pamięta. Podgryzanie się nawzajem itp .

ja twierdzę że na Autoklubie to za bardzo się nic nie zmieniło. Ich forum jest opanowane przez 13-14letnich wielkich fachowców od rajdów i jazdy rajdowej, wystarczy poczytać sobie kilka pierwszych tematów na forum ogólnym i wiadomo kto tam pisze. Szkoda że jeden z najlepszych portali rajdowych ma takie żałosne forum

Cytat:
2003-10-16 18:04:44, fostof pisze:
no gadzio ale wsadz spojlery i juz bedzie ideał...i przy okazji sie bedzie lepiej drogi trzymal

fostof jak ty wsadzisz pierwszy....