Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2003-10-04 16:17:10 mam taki problem ze w prawych drzwiach z przodu i z tylu da sie tylko szybe oposcic - a nie da sie juz potem jej podniesc do gory - do gory da sie podniec jezlei do zrobie z przyciskow kierowcy. Co to moze byc uszkodzone , w jaki sposob mozna naprawic, ile to moze kostowac .
Pzdr |
![]() ZieMa espero 1,5 glx/ omeg ... Restarzew Cmentarny | 2003-10-04 16:48:19 Pstryczek elektryczek ma wypalone styki. Jest to element teoretycznie nie rozbieralny. Mi się udało to rozebrać a nawet złożyć. Styki przeszlifowałem papierem ściernym i wszystko spryskałem elektroclenerem. I jak narazie to od miesiąca mam spokój. A swoją drogą to rzeczywiście ciekawe ile to gówno kosztuje. |
![]() Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2003-10-04 16:58:09 Juz to kiedys proponowalem, ale ponownie zaapeluje- moze ktos kto zna sie na elektronice wykoncypuje jakis prosty ukladzik oparty na przekaznikach, ktory raz na zawsze wyeliminuje problemy ze stykami! Panowie do dziela! |
![]() mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2003-10-04 22:28:02 czyli co musze zrobic aby moje szybki wszystkie dzialaly?? |
![]() Kufel Espero 2.0 CD Warszawa | 2003-10-05 13:52:11 |